«Δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα»

Από paok24: Ένα από τα πρόσωπα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην Ουκρανία είναι του Λεονάρντο Μάτος.
Πηγή: paok24.com
«Δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ουκρανία λόγω της χρόνιας θητείας του στο πρωτάθλημα της χώρας με την φανέλα της Τσερνομόρετς και της Ντνίπρο. Μάλιστα, οι Ουκρανοί θεωρούν τον Μάτος ως έναν από τους ηγέτες της ομάδας του Δικεφάλου και γι΄αυτό το λόγο αρκετοί εκπρόσωποι του Τύπου περίμεναν τόσο εκείνον όσο και τους Εβγέν Σάκχοφ και Λούμπος Μίχελ στο αεροδρόμιο του Κιέβου για δηλώσεις.

Από την πλευρά του, ο 31χρονος μπακ στάθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης (27/7) και μίλησε με απόλυτο σεβασμό για την Ολιμπίκ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι:

"Δεν μπορώ να πω ποιος είναι το φαβορί των αναμετρήσεων, σίγουρα η Ολιμπίκ είναι καλή ομάδα, τους σέβομαι πολύ, αφού έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος τους. Όμως δεν μπορώ να πω, πως υπάρχει φαβορί, θα γίνουν καλά παιχνίδια.

Για εμάς είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία, έτσι δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...