«Ο Μακ, ο Στανόγεβιτς και ο ηγέτης Μάτος»

Από paok24.com: Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης από τον Ρόμαν Σανζάρ με φόντο το παιχνίδι της Πέμπτης (27/7) κόντρα στον ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
«Ο Μακ, ο Στανόγεβιτς και ο ηγέτης Μάτος»

Για ατομική ποιότητα του ΠΑΟΚ στην επιθετική γραμμή αλλά και για τον ξεχωριστό Λεονάρντο Μάτος μίλησε ο προπονητής της Ολιμπίκ Ντόνετσκ, λίγα 24ωρα πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση των δυο ομάδων.

"Το βασικό πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ είναι η ατομική ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι. Υπάρχουν ψηλοί επιθετικοί, ενώ ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ισχυρός και στις πτέρυγες. Σαφώς υπάρχει και ο Λέο Μάτος, ο οποίος αγωνίζεται στην άμυνα, αλλά είναι και ηγέτης του ΠΑΟΚ, κάτι που μαρτυρούν και οι αριθμοί του, τα γκολ και οι ασίστ. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός στο ατομικό παιχνίδι, είναι σαφές...."

Αναφορικά με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, σημείωσε: "Υπάρχει νέος προπονητής στην ομάδα, σίγουρα έχουν νέες απαιτήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να πούμε πως η ομάδα με τον συγκεκριμένο προπονητή δεν έχει κανένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια της. Ναι, έδωσε φιλικούς αγώνες κατά την προετοιμασία της στην Ολλανδία αλλά δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα της ομάδας. Αυτό μπορεί να είναι θετικό, μπορεί και αρνητικό. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να εντοπίσουμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ. Έχουμε πληροφορίες αλλά δεν νομίζω πως είναι σημαντικές...".

Όσο για την εικόνα της ομάδας του; "Θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, είμαστε πιο αδύναμοι από τον ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε παίξει με διάφορες ομάδες και έχουμε πετύχει θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να κατανοήσουμε τη δυναμική του ΠΑΟΚ και τις δυνατότητες των παικτών του αλλά πρώτα να πιστέψουμε στον εαυτό μας".

Διαβάστε ακόμη...