Στην έξοδο ο Ουάρντα!

Από σαράντα κύματα πέρασε τον τελευταίο καιρό η σχέση του ΠΑΟΚ με τον Αμρ Ουάρντα.
Πηγή: inpaok.com
Στην έξοδο ο Ουάρντα!

Η στάση και οι επιλογές του Αιγύπτιου ανάγκασαν τους επιτελείς του Δικεφάλου να τον αποκλείσουν από την αποστολή που ταξίδεψε στις αρχές Ιουλίου στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα ο παίκτης ενημερώθηκε ότι θα δοθεί δανεικός, κυρίως λόγω συμπεριφοράς.

Στην πορεία και με δεδομένη την υπόσχεση του παίκτη ότι θα επιδείξει επαγγελματική νοοτροπία, αποφασίστηκε να ταξιδέψει στο Χορστ για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα αρχικά και στην συνέχεια να ενσωματωθεί στην ομάδα, όπως κι έγινε.

Η δεύτερη ευκαιρία που αποφάσισαν να δώσουν στον παίκτη οι Λούμπος Μίχελ και Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, μάλλον πήγε χαμένη σύμφωνα με τις πληροφορίες του INPAOK.

Διάφορα πειθαρχικά (μικρά αλλά συνεχόμενα) παραπτώματα και η λάθος νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ανάγκασαν τόσο τον προπονητή όσο και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, να λάβουν την οριστική απόφαση δανεισμού του παίκτη για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Η υπομονή των επιτελών του Δικεφάλου εξαντλήθηκε και ήδη αναζητείται ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Αιγύπτιου που άφησε ανεκμετάλλευτη την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...