Καταγγελία για εκβιασμό από διεθνή διαιτητή εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ!

Από sdna.gr: Μια περίεργη υπόθεση έχουν στα χέρια τους οι Αρχές της χώρας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες διεθνής διαιτητής που ακούστηκε πρόσφατα σε κασέτες φέρεται να εκβιάζει μέσα από ανώνυμο blog ανθρώπους του ποδοσφαίρου!
Πηγή: sdna.gr
Καταγγελία για εκβιασμό από διεθνή διαιτητή εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ!

Πιο συγκεκριμένα, στην καταγγελία εμφανίζεται ένα πασίγνωστο πρόσωπο του ποδοσφαίρου που μέσα από δημοσιεύσεις σε blog να συκοφαντεί και να χυδαιολογεί κατά όσων δεν... κάνουν τα χατήρια και δεν συμβάλλουν στην ανέλιξη του.

Το συγκεκριμένο blog εμφανίζεται να έχει δράση εδώ και δυο χρόνια, όμως το έξυπνο πουλί προδόθηκε από τη διεύθυνση ip που εντοπίστηκε από την Ασφάλεια έπειτα από καταγγελία στα Σπάτα, εκεί δηλαδή όπου εργάζεται σε μεγάλη εταιρία ως μεγαλοστέλεχος ο πατέρας του διαιτητή!

Ο πατέρας του μάλιστα είναι και ο άνθρωπος που αναλαμβάνει να "εκτελέσει συμβόλαια" μέσα από το blog σε όσους... δεν είναι φρόνιμοι. Η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της την καταγγελία για εκβιασμό και αναμένεται η προκαταρκτική έρευνα ώστε να διαπιστώσει και επίσημα τι ακριβώς συμβαίνει πριν ασκήσει διώξεις.

Παρά το γεγονός ότι η έρευνα διεξάγεται με μυστικότητα, προκειμένου να μην υπάρχουν μάλιστα παρανοήσεις και για άλλους διαιτητές, αξίζει απλά να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τον πατέρα του διαιτητή που ακούγεται σε περίφημες κασέτες να συμμετέχει σε διάλογο με κεντρικό πρόσωπο της διαιτησίας που του ανέφερε ότι "όσο με γαμ... τόσο θα σφυράς".

Διαβάστε ακόμη...