«Σύγχρονος και πολύ δυνατός μέσος ο Καφού»

Από metrosport.gr: Ο Νούνο Κοέλιο που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, γνωρίζει καλά τον Καφού που βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μίλησε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του μέσου της Λοριάν και εξέφρασε τη σιγουριά πως μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο.
Πηγή: metrosport.gr
«Σύγχρονος και πολύ δυνατός μέσος ο Καφού»

Για τον Καφού: «Τον γνωρίζω κυρίως σαν αντίπαλο καθώς όταν ήμασταν στην Μπενφίκα, έπαιζε στη δεύτερη ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλά στοιχεία, πολύ δυνατός με πολλά παιχνίδια στην Πορτογαλία και αναμφίβολα μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Ασφαλώς και μπορεί. Δεν έχει παίξει σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ αλλά γνωρίζει από πίεση, έχει παίξει σε μεγάλα παιχνίδια στην Γκιμαράες και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην επότευξη των στόχων του».

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν τον Καφού: «Είναι ένας σύγχρονος και πολύ δυνατός αμυντικός μέσος αλλά μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά με το σουτ του εκτός περιοχής. Αρέσκεται να παίρνει γρήγορα την μπάλα από τον αντίπαλο και να βγάζει την ομάδα του στην επίθεση».

Διαβάστε ακόμη...