Οι... γείτονες, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός

Aπό paok24.com; Λίγες ώρες πριν την σέντρα του παιχνιδιού Παρτιζάν - Ολυμπιακός, ο πρόεδρος των "ασπρόμαυρων" της Σερβίας προσπάθησε να ρίξει τους τόνους με... διπλωματικό τρόπο.
Πηγή: paok24.com
Οι... γείτονες, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός

Όπως είναι γνωστό, οι οπαδοί της Παρτιζάν διατηρούν άριστες σχέσεις με εκείνους του ΠΑΟΚ, όπως και του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

Σε ερώτηση που δέχτηκε -λοιπόν- ο Μίλοραντ Βούτσελιτς κλήθηκε να απαντήσει στο γεγονός πως οι Παρτιζάνοι θα έχουν σήμερα την στήριξη του Δικεφάλου ενώ οι υπόλοιποι Σέρβοι θα βρίσκονται στο πλευρό των "ερυθρόλευκων", με τον ίδιο να σημειώνει πως οι σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί δεν θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο, κάνοντας έκκληση για μια... κόσμια αναμέτρηση.

Το αξιοσημείωτο είναι η αναφορά του κ.Βούτσελιτς στον Ερυθρό Αστέρα ως... γείτονες, αποφεύγοντας να τους κατονομάσει: "Οι... γείτονες έχουν αδερφικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, όπως έχουμε και εμείς με τον ΠΑΟΚ. Το ματς ωστόσο, θα πρέπει να μείνει στα πλαίσια της αντιπαλότητας και να μην πάρει εχθρική χροιά. Οι Σέρβοι και οι Έλληνες είναι ορθόδοξα αδέρφια".

Διαβάστε ακόμη...