«Παράδειγμα η Εθνική Νέων»

Από inpaok.com: Η Εθνική Νέων αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Έλληνες, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την επίσκεψη των πρωταθλητών σε πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Πηγή: inpaok.com
«Παράδειγμα η Εθνική Νέων»

Ο τρόπος που η Εθνική Νέων έφτασε στην κορυφή στέλνει ένα μήνυμα προς όλους τους Έλληνες για το πώς μπορούμε να πετύχουμε, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την επίσκεψη των πρωταθλητών σε πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα η προσπάθεια που κάναμε και είχε μεγάλη ανταπόκριση σε πολύ κόσμο. Με σκληρή δουλειά, σωστή τακτική και μεγάλη θέληση για διάκριση μπορούμε να πετύχουμε πολλά σαν έθνος. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε κάνει το μέγαρο δεύτερο σπίτι μας. Έχουμε έρθει ξανά εδώ. Το ελληνικό μπάσκετ έχει χτιστεί σε γερές βάσεις. Η εθνική είναι πάντα παρούσα, από τους παίδες μέχρι τους άνδρες», τόνισε.

Μάλιστα δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πόσο καλά γνώριζε τα της ελληνικής ομάδας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Ο κ. Παυλόπουλος ήταν πλήρως ενημερωμένος. Παρακολούθησε τους αγώνες και μας ανέλυσε και τεχνικά πράγματα από τα παιχνίδια μας».

Διαβάστε ακόμη...