«Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει συνεχώς, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα» (audio)

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Ματθαίου, που αγωνίζεται δανεικός στην Ανόρθωση και αναφέρθηκε στις εντυπώσεις που αποκόμισε από τον Δικέφαλο στο πρόσφατο φιλικό με την κυπριακή ομάδα.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει συνεχώς, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα» (audio)

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που δόθηκε δανεικός στην Ανόρθωση: «Προτιμήθηκε από την ομάδα για να πάρω παιχνίδια. Είμαι σε νεαρή ηλικία και πρέπει να ετοιμαστώ για να γυρίσω πίσω δριμύτερος».

Για τη σχέση του με τον Βλάνταν Ίβιτς: «Πρώτος με έφερε στον ΠΑΟΚ ο κ. Πουρλιοτόπουλος όταν με είδε στην Κύπρο. Με τον Ίβιτς συνεργαστήκαμε στην Κ20 και ήταν ο άνθρωπος που με πήρε στην α' ομάδα. Μου έδειξε εμπιστοσύνη».

Για το αν θεωρεί πως με τον Ίβιτς ο ίδιος θα παρέμενε στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω αν θα παρέμενα. Ίσως και πάλι να έφευγα. Είναι σημαντικό να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Ο ΠΑΟΚ δυνάμωσε κι άλλο, θα προσπαθήσει να πάρει το Πρωτάθλημα και θα ήταν δύσκολο να πάρω συμμετοχές».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ δυναμώνει συνεχώς, διψάει για τίτλους, πήρε το Κύπελλο, γιατί όχι και ένα πρωτάθλημα; Επιβάλλεται ο στόχος του ΠΑΟΚ να είναι το πρωτάθλημα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο φιλικό με την Ανόρθωση: «Μου φάνηκε πολύ δυνατός, καλός τακτικά. Πολύ καλή ομάδα και γρήγορη. Αν κάνει και 1-2 μεταγραφές ακόμη θα ανέβει κι άλλο επίπεδο. Και τώρα, όμως, είναι πολύ καλή ομάδα».

Για τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζει: «Πάντα μου άρεσε ο Μακ και χάρηκα που επέστρεψε. Υπάρχουν κι άλλοι καλοί, και Έλληνες και ξένοι».

Για τη θέση που του ταιριάζει: «Παίζω αριστερό και δεξί εξτρέμ. Πάντα εκεί με χρησιμοποιούσαν οι προπονητές. Αυτή είναι η θέση μου».

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Ματθαίου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...