Το οχτάρι που έψαχνε…

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να τοποθετήσει ένα πραγματικό «θωρηκτό» στη μεσαία του γραμμή εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Καφού από την Λοριάν.
Πηγή: inpaok.com
Το οχτάρι που έψαχνε…

Ο Δικέφαλος στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή, που θα μπορεί να παίζει με την ίδια ευκολία ως εξάρι και ως οχτάρι αλλά περισσότερο να είναι το δεύτερο, πέτυχε διάνα με την επιλογή του.

Αυτός μάλιστα που τοποθέτησε τον 24χρονο χαφ στην σωστή του θέση ,είναι ο νυν προπονητής της Μπενφίκα Ρούι Βιτόρια που τον είχε από τα 19 του στην Γκιμαράες, καθώς ως τότε έπαιζε πιο πολύ ως επιθετικός. «Άλλο είναι να παίζεις 6 ή 8 και άλλο 6 ή 10. Μικρός έπαιζα κυρίως δεκάρι. Ο Βιτόρια όμως βρήκε που μπορώ να αποδώσω καλύτερα. Νομίζω πως ως οχτάρι λειτουργώ καλύτερα», έχει δηλώσει και αυτό είναι αλήθεια, καθώς έχει περισσότερα στοιχεία οχταριού παρά εξαριού.

Τι προτερήματα έχει ο Καφού; Είναι καλός στο κράτημα της μπάλας, έχει ευστοχία στις πάσες όχι μόνο κάτω αλλά και πάνω από τη μεσαία γραμμή. Δεν πατάει πολύ στην αντίπαλη περιοχή, ούτε είναι το φόρτε του οι προσωπικές μονομαχίες, είναι όμως εξαιρετικός στην προώθηση του παιχνιδιού, ακριβώς ότι αναζητεί ο Δικέφαλος και ότι «φωνάζει» πως θέλει ο προπονητής του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς

Διαβάστε ακόμη...