«Άργησε στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Νέτο Γκουερίνο μίλησε στον ARENA FM και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Άργησε στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ»

«Πέρασαν 41 χρόνια από τότε που παίξαμε στο Κίεβο με τον ΠΑΟΚ. Δεν έπαιξα εκεί στη ρεβάνς γιατί ήμουν τραυματίας. Χάσαμε 4-0 από μια ομάδα με Μπλαχίν και πολλούς άλλους μεγάλους παίκτες.

Ματς όπως αυτό με την Ολυμπίκ, ειδικά στην αρχή της σεζόν είσαι υποχρεωμένος να τα παίξεις, αλλά κρύβουν παγίδες. Ένας αντίπαλος που δεν έχει μεγάλο όνομα μπορεί να βρεθεί σε καλή μέρα, αλλά ο ΠΑΟΚ πάει εκεί προετοιμασμένος. Δεν έχει αλλάξει και πολλά πράγματα σε σχέση με πέρσι.

Ο Μακ είναι μια σημαντική λύση και η ομάδα έχει δύναμη και ταχύτητα στα άκρα μαζί με τον Λεβέκ.. Μην ξεχνάμε και τον Κάμπος που και αυτός από την πλευρά του προσφέρει ειδικά όταν παίζει με τον Μάτος.

Ο Μάτος έπαιξε πέρσι 50 παιχνίδια και κουράστηκε. Πρέπει να ξέρουμε όμως το ζητάμε από τον Μάτος. Θέλουμε να είναι μπακ, εξτρέμ, τι; Έχει προσφέρει τα μέγιστα, ήταν πέρσι ίσως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Αμυντικός που έβαλε και 6 γκολ.

Έχουμε αργήσει σε κάποιες μεταγραφές. Έπρεπε να είναι εδώ από την αρχή της προετοιμασίας, να ενταχτούν στην ομάδα από την αρχή. Είναι θέμα διοίκησης και προπονητή.

Νομίζω αν ενισχυθεί στις θέσεις που θέλει ο προπονητής θα είναι μέσα στους τρεις που θα δικδικήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό θέλει συνέπεια και συνέχεια στα αποτελέσματα.

Αν αρχίσεις βέβαια να λες πάω για πρωτάθλημα, θα σου στείλουν δυο διαιτησίες να χάσεις 6 βαθμούς, γι΄αυτό ας κρατάμε χαμηλούς τόνους.»

Διαβάστε ακόμη...