Στον «αέρα» το πρωτάθλημα!

Από gazzetta.gr:Αναβλήθηκε ξανά η προκήρυξη του πρωταθλήματος και τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν δεν γνωρίζει κανείς τίποτα για την Super League της χρονιάς 2017-18.
Πηγή: gazzetta.gr
Στον «αέρα» το πρωτάθλημα!

Εκτός από το τηλεοπτικό κομμάτι στο οποίο όπως διαβάσατε νωρίτερα δεν υπήρξε η παραμικρή πρόοδος ήταν ανοιχτό το θέμα και της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Για το πόσες ομάδες θα πέσουν, πως θα ανακηρύσσεται ο πρωταθλητής και τι θα γίνει με τα play off. Σε λιγότερο από ένα μήνα έχει προγραμματιστεί ν' αρχίσει η Super League αλλά ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Στο (νέο) Δ.Σ. της Δευτέρας υπήρξε αναβολή σε ότι έχει να κάνει με την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Οπως προέκυπτε μετά την αναβολή ο λόγος ήταν πως οι τέσσερις μεγάλοι δεν τα βρήκαν για το θέμα των play off. Οπερ σημαίνει πως κανείς δεν ξέρει σε τι πρωτάθλημα πάμε για τη νέα σεζόν!

Την Παρασκευή θα υπάρξει νέο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να... δούμε επιτέλους «λευκό καπνό», μιας και υπάρχει και το deadline της ΕΠΟ. Ουσιαστικά την Παρασκευή θα μάθουμε τι θα ισχύει ενόψει της επόμενης σεζόν κι αυτό γιατί δεν υπάρχει άλλη επιλογή!

Διαβάστε ακόμη...