Καίγονται για τους διαιτητές και… Βασσάρα

Από forza: Tο σύστημα παίζει το τελευταίο του χαρτί και θέλει να ελέγξει τους νέους πίνακες, για να επιστρέψουν Σπάθας – Παππάς και άλλοι...
Πηγή: forza
Καίγονται για τους διαιτητές και… Βασσάρα

Τη διοίκηση την έχασαν. Τον έλεγχο τον έχουν χάσει. Τα «κουμάντα» χάθηκαν εδώ και καιρό. Τις επόμενες εκλογές θα τις χάσουν 100%. Παρόλα αυτά, εκείνο που τους καίει είναι η διαιτησία και ειδικά οι νέοι πίνακες.

Το σύστημα που διέλυσε το Ελληνικό ποδόσφαιρο παίζει το τελευταίο του χαρτί. Αυτές τις ημέρες και ενώ έχασαν κάθε άλλη ελπίδα να διατηρήσουν τα κεκτημένα, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην αλλάξει εντελώς η
κατάσταση στη διαιτησία.

Ξέρουν οι συστημικοί (πολλοί από τους οποίους διώκονται για την εγκληματική οργάνωση) ότι αν αυτή τη στιγμή η ΚΕΔ ανακοινώσει νέους πίνακες, σε αυτούς δεν θα έχουν θέση ο Σπάθας, ο Παππάς, ο Μήτσιος, ο Δημητρόπουλος, ο Βοσκάκης, ο Κάμπαξης και όλα τα άλλα παιδιά που βοήθησαν το σύστημα.

Επιθυμούν λοιπόν διακαώς να αλλάξει η ΚΕΔ σε αυτή να μπουν ξένοι αρχιδιαιτητές και από εκεί και πέρα αυτοί οι νέοι να εμπιστευθούν τον Βασσάρα, ώστε αυτός να ασχοληθεί (έμμεσα ή άμεσα) με τους πίνακες. Θα τους ικανοποιούσε να μην άλλαζαν οι πίνακες και μέσα στα πλαίσια γνωριμίας των ξένων με τους διαιτητές να έπαιρναν και πάλι την ευκαιρία τους ο Σπάθας, ο Μήτσιος και οι φίλοι τους.

Αυτός είναι ο στόχος, εκεί πέφτει όλο το βάρος και αλήθεια είναι ότι οι νέοι πίνακες μπορεί να ανακοινωθούν και λίγες μόνο μέρες πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...