Στο Eurοpa League ως Ευρωπαίος ο Ρέι

Από metrosport.gr: Εγκρίθηκε η αίτηση του Αργεντινού τερματοφύλακα για την έκδοση ιταλικού διαβατηρίου
Πηγή: metrosport.gr
Στο Eurοpa League ως Ευρωπαίος ο Ρέι

Θετικά ήταν τα νέα από την Ιταλία για τον Ροντρίγκο Ρέι και την προσπάθεια που κάνει ώστε να έχει στα χέρια του κοινοτικό διαβατήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αίτηση του εγκρίθηκε και σύντομα θα έχει στα χέρια του το ιταλικό διαβατήριο. Αυτό σημαίνει ότι αφενός στο ελληνικό Πρωτάθλημα θα μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός και αφετέρου ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ δεν θα δηλώνεται ως μη Ευρωπαίος και έτσι παραμένει κενή μια θέση ξένου που μπορεί να αξιοποιήσει ο Δικέφαλος σε περίπτωση που θελήσει να αποκτήσει ποδοσφαιριστή από τη μη κοινοτική αγορά.

Το αν θα έχει στα χέρια του το διαβατήριο μέχρι την Τρίτη το βράδυ ο ποδοσφαιριστής, θα το μάθουμε τις επόμενες ώρες αλλά αυτό φαντάζει πολύ πιθανό. Αλλά και αν δεν προλάβει, ο ΠΑΟΚ θα τον προσθέσει στη λίστα της UEFA για τους δυο αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League έστω και ως μη Ευρωπαίο σε αυτή τη φάση.

Ο Ρέι λίγο πριν ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ, είχε βρεθεί στην Ιταλία για να «τρέξει» την αίτηση για την έκδοση κοινοτικού διαβατηρίου όπως είχε το δικαίωμα και σε συνεννόηση με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...