Ενδιαφέρεται για τον Καφού ο ΠΑΟΚ!

Από sportime: Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανέβει επίπεδο στα χαφ και o ποδοσφαιριστής που βρίσκεται ψηλά στη λίγα του Λούμπος Μίχελ για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Καφού της Λοριάν.
Πηγή: sportime
Ενδιαφέρεται για τον Καφού ο ΠΑΟΚ!

Οπως σας είχε ενημερώσει το sportime τις προηγούμενες ημέρες, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έψαχναν έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Εντιαγέ της Βιγιαρεάλ, όμως οι απαιτήσεις της ισπανικής ομάδας ήταν πολύ υψηλές, με τη συγκεκριμένη υπόθεση όπως όλα δείχνουν να μην προχωρά. Ένας ποδοσφαιριστής αντίστοιχα πολύ υψηλού επιπέδου είναι ο 24χρονος Πορτογάλος, που βρίσκεται πλέον στο προσκήνιο και αποτελεί το νούμερο ένα στόχο για τους ασπρόμαυρους.

Ο Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, όπως είναι το πλήρες όνομα του Καφού, είναι ένας σκληροτράχηλος box to box κεντρικός χαφ, που χαρακτηρίζεται για τα δυναμικά μαρκαρίσματά του και το physical παιχνίδι του, μέσω του οποίου μπορεί να δώσει πλεονέκτημα στον χώρο του κέντρου για την εκάστοτε ομάδα που αγωνίζεται. Προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα και με συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, ο Καφού ψάχνει πλέον μια κλήση και σε επίπεδο Ανδρών ώστε να εκτοξεύσει την αγωνιστική αλλά και χρηματιστηριακή του αξία.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο ύψους 1.85μ. χαφ αγωνίστηκε σε 23 ματς, έχοντας 2 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λοριάν που αγωνίζεται στη Λιγκ 1. Στο παρελθόν, έχει καταγράψει συνολικά 68 συμμετοχές με την Γκιμαράες με 3 γκολ και 2 ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί και στη Μπενφίκα Β. Η περίπτωσή του είναι αρκετά υψηλού κόστους, με τον ΠΑΟΚ όμως να είναι αποφασισμένος να "βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη" για να κάνει τη μεγάλη κίνηση που χρειάζεται στο χώρο του κέντρου.

Η Λοριάν αγόρασε τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ € από την Γκιμαράες και όπως είναι λογικό έχει αρκετά υψηλές απαιτήσεις ενώ ο μισθός του παίκτη στη Γαλλία κυμαινόταν κοντά στις 400.000 ευρώ. Ο Καφού έχει φυσικά και μεταπωλητική αξία καθώς είναι μόλις 24 ετών και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, ώστε να δαπανήσουν τα χρήματα που απαιτούνται γι' αυτή την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη...