Ο Μαρόνε έχει το προφίλ του μέσου που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr : Ο Λούκα Μαρόνε, είναι μία από τις περιπτώσεις μέσων που εξετάζει σοβαρά ο ΠΑΟΚ
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μαρόνε έχει το προφίλ του μέσου που ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Ο Λούκα Μαρόνε, είναι μία από τις περιπτώσεις μέσων που εξετάζει σοβαρά ο ΠΑΟΚ και έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές για τον δανεισμό του, όπως αποκαλύπτει ο ατζέντης του.

Αν και είναι πολυεργαλείο, καθώς στην καριέρα του έχει αγωνιστεί τόσο ως μέσος, όσο και ως κεντρικός αμυντικός (κυρίως πέρυσι στην Ζούλττε Βάρεγκεμ), στον ΠΑΟΚ εστιάζουν κυρίως στα στοιχεία που έχει ως αμυντικός μέσος. Θεωρείται πολύ ικανός στο να καλύπτει τους χώρους μπροστά από τους δύο στόπερ και να προωθεί το παιχνίδι.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί και το εξής στοιχείο που δείχνει και την ικανότητα που έχει και στις ασίστ. Με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα πέτυχε ρεκόρ, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του Καμπιονάτο που έδωσε τρεις ασίστ για γκολ από στημένες μπάλες (δύο κόρνερ και ένα φάουλ) στη νίκη επί της Ίντερ με 3-1.

Ένα ακόμη στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο αφορά στο ότι έχει ζήσει έξι τίτλους με την Γιουβέντους (τρία Πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ) ενώ πέρυσι κατέκτησε και ένα Κύπελλο στο Βέλγιο.

Και τέτοιες παραστάσεις είναι σημαντικές για κάθε παίκτη που έρχεται στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...