Έτσι ενισχύει την επένδυση του!

Από Inpaok.com:Ο ΠΑΟΚ όπως κάνουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, προσφέρει στον Ροντρίγκο Ρέι, όλες τις ανέσεις που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής σε μία ξένη χώρα.
Πηγή: inpaok.com
Έτσι ενισχύει την επένδυση του!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να στηρίξουν με κάθε τρόπο την επένδυσή τους, έτσι έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου τις ανάγκες του νέου γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, λύνοντάς του οποιοδήποτε γραφειοκρατικό θέμα αντιμετωπίζει ή οτιδήποτε άλλο που αφορά την καθημερινότητα του. Την ίδια ώρα, τον βοηθούν και για την έκδοση του ιταλικού διαβατηρίου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Λατίνος αφήνει τη χώρα του για να μετακομίσει στην Ευρώπη και το γεγονός πως δεν μιλάει, προς το παρόν, αγγλικά τον δυσκολεύει (ξεκίνησε ήδη μαθήματα). Ωστόσο οι επιτελείς των Κυπελλούχων Ελλάδος θέλουν να τον κάνουν να αισθανθεί άνετα ,ώστε να αποδώσει τα μέγιστα εντός αγωνιστικού χώρου και έτσι έχουν φροντίσει να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού βρίσκονται συνέχεια δίπλα του.

Ο 26χρονος πορτιέρο είναι πολύ ευχαριστημένος από την ως τώρα κατάσταση, μετά και το ντεμπούτο του στην Τούμπα, στο οποίο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, τον υποδέχθηκαν με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα.

Διαβάστε ακόμη...