H (πολύ) δύσκολη περίπτωση του Λόουερι

Από paok.com:O ΠΑΟΚ αναζητά Αμερικανό στο «2» και ψάχτηκε για μια περίπτωση που ξέρει πολύ καλά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.
Πηγή: paok24.com
H (πολύ) δύσκολη περίπτωση του Λόουερι

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λόουερι, με τον οποίο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είχε συνεργαστεί αρχικά τη σεζόν 2015-2016 στην Κηφισιά, όταν μετά τη σεζόν που έκανε ο Αμερικανός, ακολούθησε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, στην Αλμπα Βερολίνο, όσο και πέρσι, στην Αστάνα.

Ο 29χρονος γκαρντ, είχε πέρσι στη VTB League, μ.ο. 14,4 πόντους, 3,3 ριμπάουντ, 4,2 ασίστ σε περίπου 29 λεπτά ανά αγώνα κι έχοντας κάνει καλές σεζόν σε Αλμπα και Αστάνα, είναι φυσιολογικό να έχει ανεβάσει πολύ το κασέ του.

Ο ΠΑΟΚ ψάχτηκε για την περίπτωσή του, καθώς ο Παπαθεοδώρου έχει πολύ καλή σχέση μαζί του από τις δύο φορές που συνεργάστηκαν, αλλά στην επαφή που έγινε με τον παίκτη, υπάρχει απόσταση αυτή τη στιγμή, στο οικονομικό.

Μπορεί η συγκεκριμένη περίπτωση να μην προχωρήσει, κάτι που δείχνει πιθανό, ωστόσο φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ, μετά την απόκτηση ενός σκόρερ όπως ο Ντίλαρντ στο «1», ψάχνει κάτι ανάλογο και στο «2», δηλαδή ενός Αμερικανού με έφεση στο σκοράρισμα, για να αποτελέσουν αυτοί οι δύο, τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας, την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...