Ασπρόμαυρη «παρέλαση» με Μαρόνε, Ρόκο και άλλους (vids)

Από gazzetta.gr:Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ο ΠΑΟΚ «γέμισε» από ποδοσφαιριστές, όλοι από το εξωτερικό, είτε για τη θέση του στόπερ, είτε για τα χαφ που ψάχνει ο Λούμπος Μίχελ.
Πηγή: gazzetta.gr
Ασπρόμαυρη «παρέλαση» με Μαρόνε, Ρόκο και άλλους (vids)

Η περίπτωση του Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού, που ανήκει στη Ρόμα, Νόρμπερτ Γκιομπέρτ, φαίνεται αυτή την στιγμή να απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλη μεταγραφική υπόθεση τον επίσης Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος διεθνής στόπερ των «τζιαλορόσι» αυτή την στιγμή είναι παίκτης που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, ωστόσο βρισκόμαστε σε μια (μεταγραφική) περίοδο, όπου ο κόσμος «διψάει» για ονόματα και νέα.

Έτσι, πέριξ της Μικράς Ασίας άρχισαν να κυκλοφορούν και να δημοσιοποιούνται υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, που μπορεί να μην είναι τίποτε άλλο από μια πρόταση. Ούτε οι πρώτοι είναι, ούτε οι τελευταίοι. Ενίοτε, μάλιστα, πρόκειται για παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν και στόπερ και χαφ. «Δύο σε ένα»...

Ο Λουκά Μαρόνε, που ανήκει στη Γιουβέντους, είναι μια ακόμη επιλογή που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για τη θέση του αμυντικού μέσου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Metrosport». Με συμβόλαιο έως το 2019 ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρσι στην Ζούλτε Βάρεγκεμ (27 συμμετοχές, 1 γκολ), όπου στέφθηκε Κυπελλούχος Βελγίου.

Στο προσκήνιο είναι πάντα η περίπτωση του Σενεγαλέζου Ν' Νταγιέ της Βιγιαρεάλ, που μάλλον απομακρύνεται λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων, έχει εξεταστεί σοβαρά και ο Ζοάο Παλίνια, που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ για επιτελικό μέσο αυτός που έχει ξεχωρίσει είναι ο Γάλλος μέσος της Μπέτις, Ζονάς Μαρτέν.

Η «Real News» έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη όνομα, κάνοντας λόγο για τον 24χρονο Χιλιανό κεντρικό αμυντικό της Κρουζ Αζούλ, Εντσο Ρόκο, που έχει θητεία στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος με την Έλτσε και την Εσπανιόλ, ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με την ομάδα της Χιλής (17 συμμετοχές, 1 γκολ).

Στη Βαρκελώνη τη σεζόν 2015-16 συνυπήρξε με τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος και γνωρίζει καλά τις ικανότητες του Χιλιανού στόπερ.

Διαβάστε ακόμη...