Το μήνυμα Στανόγεβιτς...

Από paok24.com: Μετά τα φιλικά παιχνίδια, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς δείχνει τις διαθέσεις του και ενόψει επίσημων παιχνιδιών.
Πηγή: paok24.com
Το μήνυμα Στανόγεβιτς...

Σήμερα το πρωί έγινε γνωστή η λίστα με τα ονόματα που δήλωσε στην UEFA ο ΠΑΟΚ ενόψει των παιχνιδιών με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Aυτοί είναι οι Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ, Μπρκιτς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κρέσπο, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Ενρίκε, Κουλούρης, Λέοβατς, Λεβέκ, Βαρέλα, Μακ, Μαλεζάς, Κάμπος, Μελίσσας, Πέλκας, Πούγγουρας, Πρίγιοβιτς, Σάκχοφ, Ουάρντα και Σιαμπάνης.

Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στην περίπτωση του Ροντρίγο Ρέι καθώς δεν δηλώθηκε σε πρώτη φάση δεδομένου πως βρίσκεται εν αναμονή έκδοσης του κοινοτικού του διαβατηρίου, κάτι που πρόκειται να αλλάξει ένα 24ωρο πριν την πρώτη ευρωπαϊκή "μάχη".

Εκτός λίστας παρέμειναν οι Λημνιός, Κοροβέσης, Κωνσταντινίδης και Ζάιρο, οι οποίοι πήραν από ελάχιστο μέχρι καθόλου χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να κάνει σαφές πως δεν τους υπολογίζει σε πρώτη φάση.

Πολλά ερωτηματικά υπάρχουν πίσω από την περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μαζί με τον Λεονάρντο Μάτος θα "κλείδωναν" την θέση στα δεξιά της άμυνας, από την στιγμή που ο Στέλιος Κίτσιου δόθηκε δανεικός στο Βέλγιο. Αντ΄αυτού, ο Έλληνας αμυντικός μοιάζει να είναι εκτός πλάνων, με τον 43χρονο τεχνικό να μην του δίνει χρόνο συμμετοχής ούτε στα φιλικά παιχνίδια.

"Θολό" το τοπίο παραμένει και με τους Ζάιρο - Κοροβέση, με το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν δανεικοί να μοιάζει εξαιρετικά πιθανό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα "καλοβλέπει" την επιστροφή του Βραζιλιάνου στους Ζωσιμάδες, εκεί που πραγματοποίησε μια άκρως ενδιαφέρουσα και γεμάτη σεζόν ως δανεικός. Από την άλλη, ο Πλατανιάς έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Νίκο Κοροβέση, έχοντας -μάλιστα- χτυπήσει ήδη την πόρτα του ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Λημνιό; Μπορεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ να συνοδεύτηκε με πολλά χαμόγελα, ωστόσο, ο ίδιος έχει αντιληφθεί καλύτερα από τον καθένα πως... κάθε αρχή και δύσκολη, ειδικά στην ομάδα του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...