«Στόχος μου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ» (vids)

Από paok24.com: Για την επιστροφή του στην Τούμπα μίλησε στο PAOK24 ο Νίκος Ματθαίου.
Πηγή: paok24.com
«Στόχος μου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ» (vids)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στο φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση, καθώς εδώ και μερικές ημέρες αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην κυπριακή ομάδα.

Μίλησε για τη δυναμική του Δικεφάλου και δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει κάποια στιγμή στους "ασπρόμαυρους".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται που επέστρεψε στην Τούμπα ως... αντίπαλος: "Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην δεύτερη μου πατρίδα. Είναι περίεργο το συναίσθημα να παίζω απέναντι στην ομάδα που ανήκω. Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος".

Για το πώς είδε τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός. Φαίνεται ότι ανεβαίνει επίπεδο με τα χρόνια. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα τα πάει πάρα πολύ καλά φέτος και γιατί όχι να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Όσον αφορά το ματς, φάνηκε η διαφορά ποιότητας. Ο ΠΑΟΚ έδειξε έτοιμος για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Η Ανόρθωση είναι τώρα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας".

Για τους στόχους και τις φιλοδοξίες του: "Είναι τιμή μου που ψηφίστηκα καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Κύπρου. Για εμένα ανεβαίνει το επίπεδο και οι στόχοι μου. Πρέπει να δουλέψω πιο δυνατά, να παίζω βασικός και να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ ακόμα πιο δυνατός".

Για το αν θα ήθελε του χρόνου να έχει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: "Θα το ήθελα πάρα πολύ αυτός είναι ο στόχος μου και εξαρτάται από εμένα και την δουλειά μου".

Διαβάστε ακόμη...