Οι σίγουροι και αυτοί που περιμένουν

Απο paok24.com : Μετά και το χθεσινό φιλικό με την Ανόρθωση φαίνεται που έχει καταλήξει ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.
Πηγή: paok24.com
Οι σίγουροι και αυτοί που περιμένουν

Στο χθεσινό φιλικό ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από ότι στην Ολλανδία, κόντρα στην κυπριακή ομάδα και πλέον μένει ούτε μία εβδομάδα για τους αγώνες με την ουκρανική ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Από τους 11 που θα ξεκινήσουν, ο προπονητής της ομάδας έδειξε εξ αρχής και μετά και από την προετοιμασία στην Ολλανδία ποιοι θα είναι οι 8 που θα αγωνιστούν, ενώ παραμένουν ανοιχτές 3 θέσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ροντρίγο Ρέι που από Δευτέρα θα λυθεί και το διαδικαστικό θέμα με το διαβατήριο του, ενώ στην άμυνα δύσκολα να χαλάσει η 4άδα των Λεβέκ, Μάτος, Κρέσπο και Βαρέλα, ενώ σαν αμυντικό χαφ θα είναι ο Κάνιας. Οι υπόλοιποι που θα πρέπει να θεωρούνται βασικοί θα είναι ο Μακ στα άκρα και ο Πρίγιοβιτς στην επίθεση.

Στις άλλες θέσεις ο Στανόγιεβιτς στο φιλικό με την Ανόρθωση εμπιστεύτηκε τους Σάκχοφ στα χαφ με τον Πέλκα και τον Τζάλμα Κάμπος στα άκρα, αλλά και οι 3 αντικαταστάθηκαν από τους Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ και Πέδρο Ενρίκε.

Ο Σάκχοφ εχει προβάδισμα έναντι του Τσίμιροτ, λόγω ύψους, ο Πέλκας έναντι του Μπίσεσβαρ, λόγω της καλύτερης ανασταλτικής του λειτουργίας και τέλος ο Τζάλμα Κάμπος έχει το προβάδισμα έναντι του Ενρίκε λόγω καλύτερης τακτικής συμπεριφοράς, μιας και ένας αγώνας νοκ άουτ τον Αύγουστο απαιτεί το μικρότερο ρίσκο...

Διαβάστε ακόμη...