Toν κρατούν ενεργό για να τον παραχωρήσουν αλλά...

Από paokrevolution.net: Ο Στανόγεβιτς έριξε προς το τέλος του αγώνα τον Ουάρντα και αυτό αν μη τι άλλο προκάλεσε έκπληξη σε αρκετούς.
Πηγή: paokrevolution.net
Toν κρατούν ενεργό για να τον παραχωρήσουν αλλά...

Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ κάνουν μια προσπάθεια να κρατήσουν ενεργό τον ποδοσφαιριστή ώστε να βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί. Αυτή είναι η απόφαση τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης και για αυτό το λόγο σήμερα θα δηλωθεί στην UEFA. Αλλά από την άλλη και επειδή σε μια ομάδα παίζει ρόλο και η παραμικρή λεπτομέρεια είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η απόφαση βάζει σε κίνδυνο τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια.

Και εξηγούμαστε: Ο Ουάρντα έχει μόλις δυο προπονήσεις με την ομάδα. ΔΥΟ. Στην Ολλανδία δεν έκανε προπόνηση. Στην Ελλάδα την Τετάρτη και την Πέμπτη. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχασε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εναν ποδοσφαιριστή που έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Εναν ποδοσφαιριστή που στόχος είναι να πωληθεί ή να δοθεί δανεικός. Και ξαφνικά τον βλέπουμε να αγωνίζεται με ΔΥΟ προπονήσεις. Την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι παίκτες ΚΑΙ προετοιμασία έκαναν και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ήταν. Αρέσει ή όχι σε κάποιους, αυτή είναι η αλήθεια και την καταγράφουμε.

Διαβάστε ακόμη...