Έτσι το είδε ο Στανόγεβιτς

Από inpaok.com: Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV παραχώρησε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ανόρθωση στην Τούμπα και την νίκη της ομάδας του με σκορ 2-0.
Πηγή: inpaok.com
Έτσι το είδε ο Στανόγεβιτς

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στην άνεση που έχουν οι παίκτες του με το 4-2-3-1, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι το ρόστερ του Δικεφάλου έχει παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που του δίνουν την δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορά στιλ παιχνιδιού.

Αναλυτικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε προσπαθώντας να παίξουμε γρήγορα, με passing game και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Όσο περνούσε ο χρόνος το τέμπο γινόταν πιο αργό, όταν καταφέρουμε να βάλουμε όλο το παιχνίδι μας σε αυτό τον ρυθμό θα είμαι ικανοποιημένος. Για να αλλάξουμε το σύστημα με το οποίο αγωνιζόμαστε χρειαζόμαστε 2-3 ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και δεν υπάρχει χρόνος για να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Οι παίκτες μου αισθάνονται άνετα με αυτό το σύστημα (4-3-3) και για αυτό θέλω να το διατηρήσω, καθώς τους βολεύει περισσότερο, παράλληλα να περάσουμε ορισμένα νέα στοιχεία και να κινούμαστε πιο γρήγορα μέσα στο γήπεδο. Έχω ξεκάθαρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές μου και το καλό είναι ότι έχουμε πολλούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά και συνεπώς μπορούμε να δοκιμάσουμε διάφορα στιλ παιχνιδιού.

Έχω εικόνα για τις αναμετρήσεις με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, θα δω και τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις, ώστε να βγάλουμε τα τελικά μας συμπεράσματα και πως θα καταλήξουμε στο κομμάτι του ρόστερ»

Διαβάστε ακόμη...