«Δε θα είναι μεγάλη απώλεια η φυγή Λέοβατς» (audio)

Απο metrosport.gr : Δε θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια μια ενδεχόμενη απομάκρυνση του Μάριν Λέοβατς σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Μήτογλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
«Δε θα είναι μεγάλη απώλεια η φυγή Λέοβατς» (audio)

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου υποστήριξε ότι ο Κροάτης μπακ ίσως δυσαρεστήθηκε από την απόκτηση ενός παίκτη που αγωνίζεται στη δική του πλευρά από την ομάδα και σκέφτεται την αποχώρηση.

Επιπλέον, τόνισε ότι για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο θα πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και να διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες ισάξιους για κάθε θέση στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μήτογλου για:

- το θέμα Λέοβατς: «Το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έφερε παίκτη για τη δική του πλευρά. Ο Λέοβατς θεωρεί ότι θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, δε δέχεται τον ανταγωνισμό και σκέφτεται το ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το καλύτερο και κανείς από τους παίκτες είτε τους παλιούς είτε τους νέους, δεν μπορεί να θεωρεί τη θέση του σίγουρη. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλός καθώς ο προπονητής θα μπορεί να βγάζει την καλύτερη ενδεκάδα».

- το εάν θα δημιουργηθεί κενό από ενδεχόμενη φυγή του Λέοβατς: «Πάντα υπάρχουν καλύτεροι παίκτες το θέμα είναι να μπορείς να πετύχεις τη μεταγραφή ενός καλύτερου. Ο Λέοβατς ναι μεν είναι καλός αλλά δεν θα είναι τόσο μεγάλη απώλεια. Δεν νομίζω να καίει το θέμα του Λέοβατς. Δεν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Θα με πείραζε περισσότερο να φύγει ο Μάτος γιατί εκεί θα δημιουργούνταν θέμα. Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να υπάρχουν ισάξιοι ή σχεδόν ισάξιοι παίκτες σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Ο ανταγωνισμός είναι καλός στις προπονήσεις αλλά με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να καλυφθεί σωστά μια ενδεχόμενη απουσία λόγω καρτών ή τραυματισμού».

- το εάν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται και άλλη ενίσχυση και θα πρέπει να μεριμνήσει για αυτό ο τεχνικός διευθυντής με τον προπονητή. Με αυτό το ρόστερ δε θα μπορεί να διεκδικήσει τα μέγιστα. Είναι πολλά τα παιχνίδια, χρειάζονται συγκέντρωση και εάν υπάρξει κάποια απώλεια να μπορεί να αναπληρωθεί με έναν ισάξιο ή καλύτερο παίκτη. Δεν είμαι ικανοποιημένους από τις μεταγραφές που έχουν γίνει, χρειάζεται και άλλους».

Ακούστε όσα είπε ο Δημήτρης Μήτογλου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Διαβάστε ακόμη...