Θέμα με Λέοβατς!

Από paok24.com: Μπορεί ο Μαρίν Λέοβατς να συμπεριλήφθηκε χτες στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση, ωστόσο δύσκολα θα δώσει το παρών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Πηγή: paok24.com
Θέμα με Λέοβατς!

Η αφορμή δόθηκε από το γεγονός ότι ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς έδειξε στις δοκιμές της χτεσινής προπόνησης ότι προσανατολίζεται να ξεκινήσει τον Ντοριάν Λεβέκ στο αριστερό άκρο της άμυνας και να αφήσει στον πάγκο τον Κροάτη, δίνοντας του αργότερα στην εξέλιξη του σημερινού φιλικού κάποια αγωνιστικά λεπτά.

Με τον Λέοβατς να θέλει να μάθει αν ο προπονητής του τον υπολογίζει ως βασική επιλογή για τη σεζόν που ξεκινά, κάτι που δύσκολα μπορεί να απαντηθεί από τον Στανόγιεβιτς για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή του, αμφότεροι είχαν μία κουβέντα για το μέλλον του πρώτου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 από την πλευρά του παίκτη αφέθηκε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψαχτεί στην αγορά, προκειμένου να βρει μία ομάδα που θα παίζει σίγουρα βασικός, φέρνοντας πρόταση για να φύγει, κάτι το οποίο σεβάστηκε ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

Μετά από αυτό τον διάλογο, ο οποίος έγινε σε ήρεμο και καλό κλίμα, προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής ο Λέοβατς από το σημερινό φιλικό, με τον Κροάτη να προπονείται το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας μαζί με τους παίκτες που έμειναν από χτες εκτός αποστολής.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η τροπή που θα πάρει από εδώ και πέρα το θέμα Λέοβατς κι αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να... σβήσει τη φωτιά που άναψε ή αν θα χρειαστεί να μπει στη διαδικασία αναζήτησης κι ενός αριστερού μπακ για να καλύψει την προαναγγελθείσα απώλεια.

Διαβάστε ακόμη...