Ο ΠΑΟΚ πήρε και τη γνώμη ειδικών για τον Ρέι

Από metrosport.gr: Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν φροντίσει να συλλέξουν πληροφορίες ορισμένων ειδικών που γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα
Πηγή: metrosport.gr
Ο ΠΑΟΚ πήρε και τη γνώμη ειδικών για τον Ρέι

Από τη «Μ» έχουν παρουσιαστεί όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στην επιλογή του Ροντρίγκο Ρέι για τη «θέση 1» και έχουμε εξηγήσει γιατί ήταν μία επιλογή-επένδυση μετά από εντατική έρευνα. Υπάρχει και ένα ακόμη στοιχείο που αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» και ενισχύσει το παραπάνω συμπέρασμα.

Στην τελική επιλογή του Ρέι, ο ΠΑΟΚ, πέρα από τη γνώμη των δικών του προπονητών τερματοφυλάκων, είχε φροντίσει να συλλέξει και πληροφορίες ορισμένων ειδικών που γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα και ειδικότερα τον 26χρονο κίπερ.

Όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, τον χαρακτήρα του και τη μέχρι τώρα καριέρα του οδηγούσαν αβίαστα στο συμπέρασμα ότι αυτός ο τερματοφύλακας άξιζε τα χρήματα που τελικά δαπανήθηκαν για την αγορά του.

Κάπως έτσι, o Ροντρίγκο Ρέι κατέληξε να είναι η τελική επιλογή του Λούμπος Μίχελ και των συνεργατών του στο τμήμα σκάουτινγκ και αυτή που προτάθηκε από πλευράς τους στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έβαλε αρχικά σε προτεραιότητα την περίπτωση του Οτσόα (για τον οποίο επίσης υπήρχε θετική εισήγηση), μετρώντας και το εμπορικό του ονόματος του Μεξικανού και όταν είδε ότι αυτή οδηγούταν σε αδιέξοδο έδωσε εντολή να αποκτηθεί ο Ρέι.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...