Δίνει μάχη για Κρουμπάλι

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ψηλού με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ο Ουσμπάν Κρουμπάλι αποτελεί μία πολύ δύσκολη, αλλά και συνάμα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Πηγή: paok24.com
Δίνει μάχη για Κρουμπάλι


Ο 29χρονος παίκτης που πέρυσι συνυπήρξε με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην Αστάνα, έχει προταθεί στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σαρώνουν την αγορά για παίκτες με τα χαρακτηριστικά του.

Ο Κρουμπάλι είναι ιδιαίτερα ταχύς και αλτικός, στοιχεία που συγκριτικά με το ύψος του τον κάνουν ξεχωριστή περίπτωση και για ομάδες με πολύ πλουσιότερα μπάτζετ, κάτι που εξηγεί γιατί η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ο παίκτης προτάθηκε είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για να πετύχουν την απόκτηση του, με τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, να είναι το δυνατό χαρτί του «Δικεφάλου» στη συγκεκριμένη προσπάθεια, καθώς πέρυσι συνεργάστηκε με μεγάλη επιτυχία με τον Κρουμπάλι.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν το συγκεκριμένο μεταγραφικό φλερτ που θα αποτελεί μία μεταγραφική υπέρβαση για τον ΠΑΟΚ, θα έχει αίσιο τέλος, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο 29χρονος απασχολεί έντονα τον «Δικέφαλο» που θα κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει την απόκτηση του.

Διαβάστε ακόμη...