Nέα εποχή, φοβερή συνεργασία με Stoiximan.gr!

Απο paok24.com : Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-2018 συνδυάστηκε με το ντεμπούτο του νέου μεγάλου χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις φανέλες του «Δικεφάλου».
Πηγή: paok24.com
Nέα εποχή, φοβερή συνεργασία με Stoiximan.gr!

Πρόκειται για μία φοβερή νέα συνεργασία για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα βάλει στα ταμεία της το ποσό του 1,8 εκατομμυρίων ευρών για κάθε ένα από τα τρία χρόνια της συμφωνίας που έχει υπογραφεί.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Stoiximan.gr είναι δύο εταιρείες που με φρέσκιες ιδέες στον χώρο του μάρκετινγκ και με πολύ έντονο κοινωνικό πρόσωπο.

Αμφότερες δεσμεύτηκαν στη σημερινή εκδήλωση να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βοηθήσουν τον κόσμο που το έχει ανάγκη μέσω των προγραμμάτων «PAOK ACTION» και «ΗΡΩΕΣ».

Χαρακτηριστικές είναι κι οι δηλώσεις των εκπροσώπων των δύο εταιρειών, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Stoiximan.gr, στη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης.

Αναλυτικά:

Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ): Στη μάχη να πετύχουμε τους στόχους μας θα έχουμε από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια δίπλα μας την εταιρεία Stoiximan.gr, η οποία θα είναι ο βασικός χορηγός μας. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ μέσα από αυτή την εκδήλωση. Το όραμα μας δεν περιορίζεται στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και μέσα από την προσφορά, τη συμμετοχή, την αλληλεγγύη προς την κοινωνία. Είμαι βέβαιος ότι θα δούμε πολύ σημαντικές και ωραίες δράσεις του «PAOK ACTION» και του «Ήρωες».

Σπανουδάκης (μέλος Δ.Σ. Stoiximan.gr): Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και που ανακοινώνουμε με τον ΠΑΟΚ τη μεγάλη χορηγία μας, τη μεγάλη συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.  Ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μία ομάδα με κοινά χαρακτηριστικά μαζί μας. Εμείς είμαστε μία νέα εταιρεία και ο ΠΑΟΚ μία ομάδα με παράδοση και χαρακτηριστικά που οδηγούν πάντα στην κορυφή, με πείσμα, με προσπάθεια, με στόχους με στρατηγική, οδηγούν πάντα στην κορυφή. Κι εμείς παρότι είμαστε μία νέα εταιρεία, κατορθώσαμε να είμαστε η πρώτη εταιρεία στο διαδίκτυο. Η δική μας κοινή προσπάθεια με στόχους, στρατηγική και όραμα, είναι να μεγαλώνουμε συνεχώς και να φτάσουμε στις κορυφαίες μας επιδόσεις. Το δεύτερο που ήθελα να πω είναι ότι εμείς θέλουμε ο αθλητισμός να περιβάλλεται από τον κόσμο, θέλουμε τα γήπεδα να είναι γεμάτα. Όμως δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας που υποφέρει. Ο αθλητισμός πρέπει να δείξει το ανθρώπινο του πρόσωπο και με κοινές δράσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία που τόσο ζητά και έχει ανάγκη. Με κάθε μας χορηγία, κι ειδικά στη μεγάλη χορηγία στον ΠΑΟΚ, στόχος μας είναι να προσφέρουμε κοινωνικές πράξεις προς τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε στην ομάδα του ΠΑΟΚ εξαιρετική επιτυχία. Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ μεγάλες κατακτήσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Ελπίζουμε σε μία καταπληκτική τριετή συνεργασία.

Διαβάστε ακόμη...