Μαχλάς: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεφύγει από τα δικά του στάνταρ»

Απο metrosport.gr : Την άποψη ότι έφτασε η στιγμή να κάνει το βήμα παραπάνω ο ΠΑΟΚ και να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Nίκος Μαχλάς στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
Μαχλάς: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεφύγει από τα δικά του στάνταρ»

Ο βετεράνος επιθετικός υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος χρειάζεται και άλλη ενίσχυση για να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα καταφέρει να κόψει το νήμα πρώτο.

Επιπλέον, τόνισε ότι είναι εμπόδιο η πρόσληψη νέου τεχνικού αφού πρέπει να προσαρμοστεί και να τα μάθει όλα πάλι από την αρχή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς για:

- το πρωτάθλημα της Super League: «Φαίνεται πως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξεχωρίζουν. Ο Παναθηναϊκός με τη φυγή του Μπεργκ έχει μείνει λίγο πίσω αλλά έχει καλό προπονητή και θα είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεφύγει από τα δικά του στάνταρ. Πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει το πρωτάθλημα».

- το εάν χρειάζεται ενίσχυση: «Η ενίσχυση είναι το παν. Εκεί ξεκινούν όλα. Εάν έχεις δυνατή ομάδα μπορείς να κερδίζεις τον οποιονδήποτε. Αυτό πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ. Εννοείται ότι θέλει. Ο Μακ είναι καταπληκτικός, ήθελε να επιστρέψει και ο ίδιος κάτι που δείχνει ότι έχει όρεξη να προσφέρει. Ξέρουμε ότι είναι ένας παίκτης που δίνει ποιότητα στο σύνολο και κάνει τη διαφορά. Καλή η προσθήκη του τερματοφύλακα. Θέλει και άλλους παίκτες όμως. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει το επιτελείο που ξέρει τι χρειάζεται και θα το κάνει πραγματικότητα».

- το νέο προπονητή: «Αυτό είναι ένα εμπόδιο. Μέχρι να προσαρμοστεί θα χρειαστεί χρόνο και θα γίνουν λάθος επιλογές. Αυτό που θα παίξει ρόλο είναι οι γύρω γύρω άνθρωποι που θα τον βοηθήσουν. Πρέπει ξανά από την αρχή να μαθαίνει τους πάντες και τα πάντα».

Διαβάστε ακόμη...