Έρχεται ο Σαββίδης

Από paok24.com: Η ησυχία που έχει πέσει στο στρατόπεδο του Ιβάν Σαββίδη έχει "φουντώσει" τις φήμες γύρω από το μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Έρχεται ο Σαββίδης

Ιβάν Σαββίδη απόντος από την... δημοσιογραφική επικαιρότητα, πολλά λέγονται, ακόμη περισσότερα ακούγονται. Αρκετοί είναι εκείνοι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την ησυχία που έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, για να περάσουν διάφορες κακόβουλες φήμες αναφορικά με εκείνον, σε μέσα που πάντα διαθέτουν το χρόνο και το χώρο για να τα φιλοξενήσουν.

Η αλήθεια είναι πως το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν υπήρξε αρκετά δύσκολο για τον ίδιο προσωπικά, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών, που στοχοποίησαν τόσο εκείνον όσο και τον ΠΑΟΚ, επιδιδόμενοι σε έναν ανελέητο επικοινωνιακό "πόλεμο" που πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια.

Αν και προβληματίστηκε, αντιλαμβανόμενος το πως λειτουργεί η ελληνική πραγματικότητα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε. Όλο αυτό το διάστημα, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου ενημερώνεται για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους στενούς συνεργάτες του στα γραφεία της Μ. Ασίας, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και από την πρώτη ευρωπαϊκή "μάχη" του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Ήδη ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενημερώσει τους ιθύνοντες πως θα δώσει κανονικά το παρών, αποδεικνύοντας στην πράξη πως βρίσκεται δίπλα στους "ασπρόμαυρους"!

Διαβάστε ακόμη...