Κλάους - Κουλούρης και η θέση πίσω από τον Πρίγιοβιτς

Από sport24.gr: Τι συμβαίνει με τους δύο Έλληνες επιθετικούς του ΠΑΟΚ και το μέλλον τους στην Τούμπα, μετά την ενθρόνιση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στη θέση του βασικού.
Πηγή: sport24.gr
Κλάους - Κουλούρης και η θέση πίσω από τον Πρίγιοβιτς

Η πρόταση που δεν ήρθε για Κλάους και το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για Κουλούρη.

Το κεφάλαιο επιθετικοί του ΠΑΟΚ έχει πρώτο στη λίστα ένα όνομα: Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος φορ έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το ποιος είναι ο βασικός φορ της ομάδας από τον περασμένο Γενάρη όταν και αγοράστηκε από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Στη φετινή σεζόν έχει αρχίσει και πάλι εντυπωσιακά σκοράροντας σε όλα τα φιλικά στα οποία σημείωσε ο ΠΑΟΚ τέρμα και έχει ήδη δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες για τους επίσημους αγώνες που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα.

Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι το νούμερο 2 πίσω από τον υψηλόσωμο στράικερ. Αθανασιάδης ή Κουλούρης. Και σ' αυτό το σημείο οι σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρες, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται λόγω του υψηλού συμβολαίου που έχει ο Κλάους. 640.000 ευρώ είναι οι πάγιες απολαβές του (πέρυσι μαζί με τα πριμ ξεπέρασε τις 800.000) και έχει διάρκεια έναν ακόμη χρόνο.

Στην Τούμπα θα ήθελαν να βρουν μία ομάδα για να δώσουν τον 29χρονο φορ, έχουν στείλει το μήνυμα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ωστόσο, ακόμη δεν έχει εμφανιστεί πρόταση που θα δελεάσει τον Αθανασιάδη (παρότι φαίνεται ότι υπάρχουν ομάδες από την Γερμανία, την Αγγλία και την Τουρκία που ενδιαφέρονται).

Ίσως έρθει το επόμενο διάστημα, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο, ο Κλάους "καίγεται" να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του για να διεκδικήσει ένα νέο συμβόλαιο (σε όποια ομάδα του το προσφέρει) με όσο το δυνατό καλύτερους όρους.

Στην αναμονή και ο Κουλούρης

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και το μέλλον του Ευθύμη Κουλούρη. Τον 21χρονο επιθετικό τον θέλουν ως μπακ απ του Πρίγιοβιτς, αν όμως δεν βρεθεί λύση στο θέμα του Αθανασιάδη, δεν αποκλείεται να μπει στη συζήτηση προοπτική του δικού του δανεισμού.

Ο Πανιώνιος, όπως έχει ήδη αποκαλύψει το Sport24.gr, περιμένει στη γωνία και είναι έτοιμος να κινηθεί για την απόκτησή του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο είναι έτοιμη να κάνει και η ΑΕΛ που έχει και ένα προπονητή, τον Αντρέ Πάους που εκτιμά ιδιαίτερα το ταλέντο του νεαρού φορ. Ας μην ξεχνάμε ότι τον είχε για σχεδόν ένα εξάμηνο στην Ανόρθωση, όταν ο Κουλούρης είχε καταφέρει να κάνει 13 γκολ σε 25 συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...