Ψάχνουν πρόταση για τον Κλάους

Από metrosport.gr: Ομάδες από την Αγγλία, την Γερμανία, την Τουρκία φέρονται να δείχνουν ενδιαφέρον να συνεργαστούν με τον διεθνή επιθετικό.
Πηγή: metrosport.gr
Ψάχνουν πρόταση για τον Κλάους

Σε καθημερινή βάση πλέον έρχονται τα δημοσιεύματα σχετικά με ενδιαφέρον ομάδων για συνεργασία με τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ομάδες από την Αγγλία, την Γερμανία, την Τουρκία φέρονται να δείχνουν ενδιαφέρον να συνεργαστούν με τον διεθνή επιθετικό.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πρόταση στα γραφεία της Τούμπας που θα μπορούσε να προκαλέσει την αποχώρηση του 29χρονου φορ. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ την ψάχνουν.

Το θέμα στην περίπτωση του Κλάους είναι οι απολαβές του. Το συμβόλαιό του την σεζόν που πέρασε προέβλεπε πάγιες απολαβές 640.000 ευρώ και με τα πριμ ξεπέρασε τις 800.000 ευρώ. Θα πρέπει να έρθει μία πρόταση που να είναι κοντά στα οικονομικά στάνταρ του Αθανασιάδη που, σημειωτέον, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Προφανώς και τον ενδιαφέρει να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής για να μπορέσει να διεκδικήσει ένα νέο αξιόλογο συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι. Και με τον Πρίγιοβιτς παρόντα στον ΠΑΟΚ και τον Κουλούρη να περιμένει τις δικές του ευκαιρίες, αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό πόσο πολύ θα ποντάρει πάνω του ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Γι' αυτό και η περίπτωσή του θα απασχολήσει τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε ακόμη...