"Στο τέλος του μήνα η λύση για το γήπεδο"

Απο paok24.com : Το θέμα του γηπέδου του Ευόσμου, τα διαρκείας, οι μεταγραφές και οι στόχοι του ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν στο τμήμα χάντμπολ.
Πηγή: paok24.com
"Στο τέλος του μήνα η λύση για το γήπεδο"

Διαβάστε τη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετρίδη στο ραδιοφωνικό PAOK24:

Εάν είναι ικανοποιημένος από την κλήρωση του πρωταθλήματος;

"Είμαστε ικανοποιημένοι από την κλήρωση, μιας και θα παίξουμε με όλους. Αυτός που θα υπερισχύσει θα είναι η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ και ποια ομάδα θα είναι πιο έτοιμη την στιγμή του αγώνα. Δεν κοιτάμε ότι θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη αγωνιστική. Μπορεί να ήταν και η πρώτη, μπορεί και κάποια άλλη".

Τι συμβαίνει με την έδρα του ΠΑΟΚ και εάν θα παίξει τελικά στη Δυτική Θεσσαλονίκη:

"Το αίτημα αυτό κλείνει τρία χρόνια. Τα πρώτα δύο υπήρχε ένας αντιδήμαρχος πολιτισμού που αρνούνταν να συζητήσει το θέμα. Φέτος οι συζητήσεις είναι σε καλό επίπεδο και είχαμε προθεσμία απαντήσεις στις 29 Ιουνίου, αλλά οι υποθέσεις με τα σκουπίδια δεν μπόρεσαν να βάλουν το δικό μας θέμα στην ατζέντα. Πλέον η επόμενη ημερομηνία είναι η 29η Ιουλίου και περιμένουμε τότε την τελική απάντηση. Ο δήμαρχος είναι θετικός όπως και ο υπεύθυνος πολιτισμού του Δήμου, αλλά δεν θέλουμε να δημιουργούμε ελπίδες στον κόσμο χωρίς την τελική απόφαση. Απλά εμείς είμαστε εκνευρισμένοι, με το γεγονός γιατί αργεί κάτι τόσο πολύ. Δεν ζητάμε πολλά πράγματα, αλλά να κάνουμε 4-5 αγώνες μέσα στη σεζόν. Περιμένουμε..."

Έχει να χάσει κάτι ο Δήμος Ευόσμου:

"Τίποτα απολύτως. Μόνο να κερδίσει έχει. Μάλιστα κάναμε και ένα έγγραφο σαν ΑΣ ΠΑΟΚ ότι θα πληρώσουμε τυχόν ζημιές ή προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από την χρήση του κλειστού γυμναστηρίου. Ας περιμένουμε άλλες δέκα μέρες για την τελική απόφαση".

Εάν υπάρχουν ημερομηνίες που θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να δηλώσει έδρα στην ομοσπονδία:

"Ναι πρέπει να απαντήσουμε και εμείς μέχρι τέλος του μήνα για την έδρα μας και για την χωρητικότητα του γηπέδου. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πέραν αυτής της ημερομηνίας. Δεν θέλω να πιστεύω ότι θα μας ζητήσουν κάτι παραπάνω. Το γήπεδο εμάς μας βολεύει γιατί είναι πιο μεγάλο από το γήπεδο της Μίκρας, αλλά είναι και πιο κοντά στον μεγάλο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο κέντρο και δυτικά της πόλης. Εκεί εμείς έχουμε στόχο να δώσουμε τους αγώνες που θα μας χωρέσουν και θα συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο από την χωρητικότητα του κλειστού της Μίκρας, μιας και το γυμναστήριο του Ευόσμου έχει διπλάσια χωρητικότητα".

Για την μεταγραφή του Γκρικ:

"Ήμασταν σε αναζήτηση δύο μήνες σε αυτή τη θέση. Δεν θέλαμε να κάνουμε μία βιαστική επιλογή και όπου μας βγει. Κάναμε μεγάλη έρευνα στην αγορά παικτών μιας και φέτος στο πρωτάθλημα έχουμε απεριόριστους κοινοτικούς και δύο μη κοινοτικούς παίκτες. Είχαμε θέμα με τον τερματοφύλακα και τον πίβοτ, έτσι θέλαμε οι επιλογές μας να μην μας μπλοκάρουν μία επιλογή στον πίβοτ που ψάχνουμε και τώρα. Ο παίκτης είναι εγνωσμένης αξίας. Ρωτήσαμε και τους δικούς μας παίκτες που ήξεραν, είδαμε βίντεο, ρωτήσαμε και στο εξωτερικό και καταλήξαμε ότι είναι ένας αξιόλογος παίκτης που μένει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο. Έχει πλούσια σωματικά προσόντα και είναι ένας έμπειρος παίκτης 32 ετών. Πιστεύω ότι κάναμε μία πολύ καλή επιλογή".

Για την ευρωπαϊκή κλήρωση και αν η ομάδα από την Μάλτα είναι στα μέτρα του Δικεφάλου:

"Είναι μία ομάδα που είναι κατώτερη του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά η ομάδα της Μάλτας και αυτή από το Λονδίνο ήταν οι εύκολες ομάδες που θα μπορούσαν να μας τύχουν. Πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση".

Εάν αλλάζει ο χάρτης του χάντμπολ από την είσοδο του Ολυμπιακού στο άθλημα:

"Βέβαια. Εκτός του Ολυμπιακού έχει ενισχυθεί σημαντικά και η ΑΕΚ. Εμείς δεν αυξήσαμε πολύ το μπάτζετ της ομάδας, αλλά πορευόμαστε με τον περσινό κορμό της ομάδας που είναι πολλά χρόνια μαζί και με την προσθήκη του Μπόρις αλλά και με τον πίβοτ που θα έρθει τις επόμενες ημέρες. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί κόντρα σε δύο ομάδες που έχουν σχεδόν διπλάσιο μπάτζετ από τη δική μας ομάδα".

Εάν θα υπάρχει τηλεοπτική στέγη για τα παιχνίδια:

"Εμείς θέλουμε ο κόσμος να βλέπει τα παιχνίδια γιατί έτσι θα έχουμε και επιπλέον έσοδα στις ομάδες. Η ομοσπονδία έχει ξεκινήσει τις επαφές και με την ΕΡΤ, αλλά και με τα δύο συνδρομητικά κανάλια. Αυτή την στιγμή όμως δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας".

Για τα διαρκείας της νέας χρονιάς:

"Κάτι αντίστοιχο κάναμε και πρόπερσι και μάλιστα το θυμάστε πολύ καλά, μιας και μας βοηθήσατε και εσείς σε αυτή μας την προσπάθεια. Τότε είχαμε πουλήσει 700 διαρκείας για την ομάδα χάντμπολ. Πέρσι παρότι είχαμε βάλει ένα ενιαίο διαρκείας για όλα τα τμήματα τα νούμερα έπεσαν στα μισά".

Μήπως φέτος εάν ανακοινωθεί η έδρα του Ευόσμου μήπως είναι και περισσότερα:

"Σίγουρα. Ήδη τα προηγούμενα χρόνια τα παιδιά από τους συνδέσμους μας έκαναν παράπονα ότι οι αγώνες γίνονται μακριά και κοστίζει πολύ το γενικό κονδύλιο ενός αγώνα. Είναι και οι ώρες περίεργες, οπότε πιστεύω ότι στο κλειστό του Ευόσμου μπορούμε να μαζέψουμε πολύ περισσότερο κόσμο και να διπλασιάσουμε τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...