Μέχρι τέλη Αυγούστου θα παλέψει για Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ!

Απο metrosport.gr : Παιχνίδι τακτικής ακολουθούν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Βιεϊρίνια, η οποία αυτή την χρονική περίοδο, παρουσιάζει πολλές δυσκολίες
Πηγή: metrosport.gr
Μέχρι τέλη Αυγούστου θα παλέψει για Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ!

Ο Μίχελ είχε δηλώσει στην παρουσίαση του Στανόγεβιτς πως στην Τούμπα θέλουν τον Πορτογάλο, ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει, πρέπει όμως να βρεθεί η χρυσή τομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», στην Μικράς Ασίας είναι αποφασισμένοι να περιμένουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου τον Βιεϊρίνια, για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν μία πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την Βόλφσμπουργκ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ο Αντρέ έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του από τον Ιανουάριο χωρίς να εισπράξει κάποιο αντίτιμο η Γερμανική ομάδα και το θέμα παραμένει ανοιχτό. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια άλλη χειροπιαστή πρόταση στην Βόλφασμπουργκ για τον Βιεϊρίνια, επομένως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι σε διαδικασία αναμονής.

Το θέμα «κολλάει» στη Βόλφσμπουργκ

Είναι ολοφάνερο, πως αυτή την χρονική περίοδο, το θέμα της απόκτησης του Αντρέ Βιεϊρίνια «κολλάει» στις απαιτήσεις που εγείρουν οι διοικητικοί εκπρόσωποι της Βόλφσμπουργκ, για να τον παραχωρήσουν. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου (το αργότερο) εφόσον διαπιστωθεί πως κάποια άλλη ομάδα, δεν ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο, τότε οι συζητήσεις των διοικήσεων των δύο συλλόγων θα γίνουν πιο ουσιαστικές, για να επιτευχθεί η πολυπόθητη συμφωνία.

Διαβάστε ακόμη...