Προς αποχώρηση Ζάιρο και Ουάρντα

Από novasports.gr: Οι Ζάιρο ντε Μασέντο ντα Σίλβα και Αμρ Ουάρντα αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον ΠΑΟΚ τις προσεχείς ημέρες, καθώς δεν υπολογίζονται από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: novasports.gr
Προς αποχώρηση Ζάιρο και Ουάρντα

Οι δυο ποδοσφαιριστές πιάνουν παράλληλα και θέσεις ξένων, κάτι που ωθεί τους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά, να προχωρήσουν στην παραχώρησή τους, προκειμένου να αδειάσουν θέσεις, για τι νέες μετεγγραφές, στις οποίες θα προχωρήσει η διοίκηση της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Super League, μεταξύ των οποίων οι Ατρόμητος, Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού. Από την άλλη πλευρά, ο Ουάρντα δεν έχει κάποια πρόταση μέχρι στιγμής και φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στο εξωτερικό, προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν θέσει ως προτεραιότητα, την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Στανόγεβιτς θέλει να αποκτηθεί ο παίκτης άμεσα, προκειμένου να τον έχει στη διάθεσή του, για τα προκριματικά του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...