Προσπερνά τον Μπελούσι, "κολλά" στην Ολιμπίκ

Από sport24.gr: Το γεμάτο μελανά σημεία βιογραφικό του Τζουζέπε Μπελούσι έφερε "φρένο" από τον Λούμπος Μίχελ στην απόκτησή του. Τι συζήτησε ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και σε τι συμφώνησαν οι δύο άνδρες.
Πηγή: sport24.gr
Προσπερνά τον Μπελούσι, "κολλά" στην Ολιμπίκ

Το Sport24.gr είχε δώσει ξεκάθαρη ενημέρωση ευθύς εξαρχής για το τι συμβαίνει στην περίπτωση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Τζουζέπε Μπελούσι. Ο 28χρονος Ιταλός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Λιντς είχε έρθει στο προσκήνιο μετά από πρόταση του Ζβόνιμιρ Βούκιτς, στην οποία είχε προστεθεί η θετική εισήγηση του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς.

Ωστόσο, τα πολλά μελαναή σημεία που διέγνωσαν στο βιογραφικό του οι συνεργάτες του Λούμπος Μίχελ (και παρουσίασε σε εκτενές θέμα χθες το Sport24.gr) οδήγησαν τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να βάλει "φρένο" σε οποιαδήποτε σκέψη απόκτησής του. Ο Μίχελ και ο Στανόγεβιτς ανέλυσαν χθες όλα τα δεδομένα τόσο για τις μεταγραφές, όσο και συνολικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Είδαν αναλυτικά τις περιπτώσεις μέσων και στόπερ (ελεύθερων, υπό δανεισμό ή με δυνατότητα αγοράς) που περιέχονται στη λίστα του Μίχελ και πληρούν τα "θέλω" του Στανόγεβιτς για τις συγκεκριμένες θέσεις και αποφάσισαν να πάρουν λίγο χρόνο για να καταλήξουν στις αποφάσεις τους για το ποιους παίκτες θα κινηθούν να φέρουν στην Τούμπα τελικά.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός είχε συζήτηση και για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας με τον Λούμπος Μίχελ. Το ίδιο και με μέλη του τμήματος σκάουτινγκ. Οι δύο άνδρες κατέληξαν στο μοντέλο συνεργασίας που θα έχουν από εδώ και στο εξής, έτσι ώστε να υπάρχουν καλός συντονισμός και ξεκάθαρα διακριτοί ρόλοι.

Επιπλέον, Μίχελ και Στανόγεβιτς συμφώνησαν στο συμπέρασμα ότι αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι, αρχής γενομένης από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, ο ΠΑΟΚ να παρουσιάσει ένα πιο ομοιογενές και δεμένο σύνολο και μαζί με την πρόκριση να δώσει στον κόσμο του και πειστικές απαντήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο τις επόμενες μέρες θα εστιάσουν στα ματς που έρχονται με την ουκρανική ομάδα, αλλά και στην πρόβα τζενεράλε που θα γίνει κόντρα στην Ανόρθωση στην Τούμπα την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμη...