«Μαραθώνιες» διαπραγματεύσεις και προσπάθεια για συμφωνία!

Από gazzetta.gr : Δεύτερη συνεχόμενη ημέρα όπου οι 4 μεγάλοι και η NOVA προσπαθούν να λύσουν τον... γόρδιο δεσμό και να τα βρουν για συμβόλαιο μίας χρονιάς. Τελικές αποφάσεις στο Δ.Σ. της Τετάρτης.
Πηγή: gazzetta.gr
«Μαραθώνιες» διαπραγματεύσεις και προσπάθεια για συμφωνία!

Με κλίμα συναίνεσης και διάθεση να λυθεί το θέμα συνεχίστηκαν την Τρίτη οι συζητήσεις - διαπραγματεύσεις των μεγάλων με την πλευρά της NOVA, που κράτησαν μάλιστα και αρκετή ώρα. Οι δύο πλευρές είχαν αρκετά να πουν: και για το οικονομικό σκέλος, όπου το συνδρομητικό ήθελε μείωση 18% και οι ομάδες 8% και για τις αλλαγές για την Super League για τη νέα χρονιά. Φυσικά και για το ζήτημα των πλέι οφ αλλά και των πλέι οφ με πρωταθλητή και το θέμα της μείωσης των ομάδων (σ.σ. από φέτος 14 θέλει η NOVA). Οι 4 μεγάλοι έχουν σηκώσει πάνω τους το βάρος της διαπραγμάτευσης και για να φτιάξουν το κλίμα για συμβόλαιο για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο και με τον ΠΑΟΚ μέσα. Η καλή θέση και η προσπάθεια για κλίμα συναίνεσης συνεχίζουν να υφίστανται, ωστόσο τελικό deal δεν προκύπτει να υπάρχει.

Πολλά - όπως όλα δείχνουν - θα ξεκαθαρίσουν στο Δ.Σ. της Λίγκας την Τετάρτη, όπου οι 4 μεγάλοι θα μεταφέρουν το περιεχόμενο των επαφών με τη NOVA για να ακούσουν και οι υπόλοιπες ομάδες και να πάρουν άπαντες από κοινού τις σχετικές αποφάσεις. Θυμίζουμε πως η Λίγκα έχει αναφέρει τα εξής για αύριο Τετάρτη 19 Ιουλίου πως θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση (14.00 & 14.30 αντίστοιχα), στα γραφεία της. Το Διοικητικό Συμβούλιο (σ.σ. που εκτός από το καίριο θέμα των τηλεοπτικών θα έχει να κάνει και με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και συνολικά με το πως θα διεξαχθεί του χρόνου η Super League και με τι αριθμό ομάδων) που διεκόπη στις 13/07 στα γραφεία της Super League με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1/ Θέματα συνεργασίας με την FORTHNET.

2/ Διάφορα.

Διαβάστε ακόμη...