Τα χαφ, που βλέπει ο ΠΑΟΚ

Από forza: Σαντίγκου, Βεγίνοβιτς, Κριν και Τάπια έχουν προταθεί εξετάζονται...
Πηγή: forza
Τα χαφ, που βλέπει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και τουλάχιστο έναν χαφ, όμως προς το παρόν δεν δείχνει να βιάζεται για να κάνει αυτή την επιλογή.

Τις τελευταίες μέρες έχουν προταθεί πολλοί μέσοι και σύμφωνα με τις πληροφορίες της FORZA, τέσσερις έχουν ξεχωρίσει.

Ο πρώτος, που φέρεται να είναι και πιο ψηλά απ΄ όλους, είναι ο Λορέτ Σαντίγκου. Είναι Κοσοβάρος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σουηδία και έχει παίξει και στην Εθνική Ελπίδων της Σουηδίας. Είναι καθαρό εξάρι, που δε σκοράρει (9 γκολ στην καριέρα του) και παίζει στην τουρκική Κασίμπασα (25 συμμετοχές πέρσι). Νωρίτερα έπαιξε στην Μερσίν και πιο πριν στην Χέλσινγκμποργκ.

Στις επιλογές είναι και δύο παίκτες της Φέγενορντ.

Ο ένας είναι ο 27χρονος Βόσνιος, γεννημένος στην Ολλανδία, Μάρκο Βεγίνοβιτς, ο οποίος προέρχεται από τις ακδημίες του Άγιαξ και έχει παίξει σε Ουτρέχτη, Αλκμάαρ, Χεράκλες και Φιτέσε. Μετρά 187 συμμετοχές στην Eredivisie με 27 γκολ και 32 ασίστ, αλλά το πρόβλημα είναι πως πέρσι στη Φέγενορντ δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου.

Ο δεύτερος είναι ο 22χρονος Περουβιανός Ρενάτο Τάπια. Αυτός είναι οχτάρι, αγοράστηκε από την Τβέντε, αλλά και αυτός πέρσι έπαιξε λίγο (8 συμμετοχές, 1 γκολ), Μετρά ήδη 22 συμμετοχές στην Εθνική του Περού και λέγεται πως τον θέλει και η Κρίσταλ Πάλας.

Ο τέταρτος της λίστας, είναι ένας Σλοβένος, ο 27χρονος Ρενέ Κριν, που ανήκει στην Γρανάδα. Ο Κριν βρέθηκε στα 16 του στα τμήματα υποδομής της Ίντερ, πήγε στην Μπολόνια, επέστρεψε στην Ίντερ, η οποία τον έδωσε δανεικό στην Κόρδοβα και το 2015 τον πούλησε στη Γρανάδα. Μετρά 67 συμμετοχές στην Σέριε Α και 50 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πέρσι έκανε μόλις 12 συμμετοχές γιατί είχε τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν.

Και οι τέσσερις αυτοί παίκτες, δεσμεύονται με συμβόλαια με τις ομάδες τους, και για διάφορους λόγους (με εξαίρεση τον Σαντίγκου, οι άλλοι δεν είχαν συμμετοχές πέρσι) θέλουν να φύγουν.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει κίνηση ακόμη για κάποιον απ΄ αυτούς και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί που θα κινηθεί, αφού ενδεχομένως πέσουν κι άλλες προτάσεις στο τραπέζι. Στην περίπτωση του χαφ, είναι φανερό ότι ιδιαίτερη βιασύνη δεν υπάρχει, καθώς στο σημερινό ρόστερ υπάρχουν επιλογές για τα πρώτα παιχνίδια.

Απ΄ όλους αυτούς, περισσότερο αρέσει ο Σαντίγκου, που έρχεται κι από γεμάτη σεζόν...

Διαβάστε ακόμη...