«Καλό και δυνατό στόπερ ο Μπελούσκι, αλλά...» (audio)

Απο metrosport.gr : Την άποψη ότι ο Τζουζέπε Μπελούσκι είναι ένα καλό και δυνατό στόπερ εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
«Καλό και δυνατό στόπερ ο Μπελούσκι, αλλά...» (audio)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι μπορεί να μην γνωρίζει τον Ιταλό προσωπικά αλλά τον έχει δει να αγωνίζεται και πιστεύει ότι είναι μια καλή επιλογή.

Επιπλέον, τόνισε ότι θα ήταν λάθος να τον συγκρίνουμε από τώρα με τον Βαρέλα αφού θα πρέπει πρώτα να δούμε τις ικανότητες του Μπελούσκι και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Κωνσταντινίδη εκφράζοντας την απορία του για τη μη συμμετοχή του νεαρού άσου σε κάποιο από τα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια του Δικεφάλου τονίζοντας παράλληλα ότι το μέλλον του είναι αβέβαιο προς το παρόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο για:

- τον εάν γνωρίζει τον Μπελούσκι: «Ναι, τον ξέρω λίγο. Είναι ένας καλός παίκτης. Δεν τον ξέρω καλά σαν άνθρωπο αλλά σαν ποδοσφαιριστής είναι καλός. Εάν η ομάδα θέλει έναν καλό και δυνατό στόπερ είναι μια καλή επιλογή».

- την πολυτάραχη σχέση του Μπελούσκι με τους οπαδούς: «Αυτό το κομμάτι δεν το ξέρω αλήθεια (γέλια)».

- το εάν θα επέλεγε τον παίκτη εάν ήταν αυτός ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω τι παίκτες θέλει ο προπονητής. Αυτό είναι προσωπική υπόθεση του προπονητή τι παίκτη θέλει ακριβώς».

- το εάν ο Μπελούσκι είναι καλύτερος του Βαρέλα: «Δεν μπορούμε να το πούμε αυτό. Ο Βαρέλα εμένα μου αρέσει. Πρέπει να δούμε και τον Μπελούσκι να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε έτσι να πούμε ότι ο Μπελούσκι είναι καλύτερος του Βαρέλα γιατί διαφέρει το ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Ιταλία».

- τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη: «Δεν ξέρουμε γιατί δεν πήρε ούτε μια ευκαιρία και περιμένουμε λίγο. Εγω πιστεύω ότι ο Κωνσταντινίδης είναι ένας καλός παίκτης και μπορεί να έχει μια καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα ο Μάτος είναι ο πρώτος αλλά ο Κωνσταντινίδης μπορεί να σταθεί ως δεύτερος. Περιμένουμε λίγο και θα δούμε για το μέλλον του».

Ακούστε όσα είπε ο Μπρούνο Τσιρίλο στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Διαβάστε ακόμη...