Επιστρέφουν από Τετάρτη

Από paok24.com : Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν το καθιερωμένο ρεπό από την καλοκαιρινή προετοιμασία και πλέον το ζουμί περνά στην πρόβα τζεναράλε της Τούμπας και στους αγώνες με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.
Πηγή: paok24.com
Επιστρέφουν από Τετάρτη

Το Σάββατο και το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ ήταν η τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας μέχρι την προπόνηση της Τετάρτης. Τότε οι παίκτες και ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς θα συναντηθούν εκ νέου στις εγκαταστάσεις του Δικεφάλου με σκοπό να μπουν στην τελική ευθεία για τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Παρασκευή θα υποδεχτεί στην Τούμπα την ομάδα της Ανόρθωσης για το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους και μάλιστα μπροστά στο κοινό του και μετά θα πρέπει να ανασυνταχθεί για τα μεγάλα παιχνίδια με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ που θα τον φέρουν στα play-off του Europa League και έμμεσα στην κατάκτηση του πρώτου στόχου που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης κάτι που συμβαίνει από το 2010 κάθε χρόνο, εάν εξαιρέσουμε το 2012 και τον αποκλεισμό από την Ραπίντ Βιέννης.

Μπορεί όσοι ασχολούνται και διαβάζουν το ρεπορτάζ της ομάδας να κοιτούν κατά κύριο λόγο στο μεταγραφικό, αλλά η ομάδα του Δικεφάλου είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει με προσοχή τους επόμενους αγώνες που θα φέρουν την πρόκριση και θα δώσουν στην ομάδα και τον απαιτούμενο χρόνο για την καλύτερη οργάνωση της μεταγραφικά.

Διαβάστε ακόμη...