Οι Γερμανοι επιμένουν: «Ο Βιεϊρίνια σε επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Από gazzetta.gr: Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας του Βόλφσμπουργκ και η πραγματική διάσταση του πολυσυζητημένου σήριαλ, με πρωταγωνιστή τον Αντρέ Βιεϊρίνια.
Πηγή: gazzetta.gr
Οι Γερμανοι επιμένουν: «Ο Βιεϊρίνια σε επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία με τη γερμανική ομάδα, ωστόσο παραμένει ένας από τους παίκτες, που υπό προϋποθέσεις, θα αποχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι και σύμφωνα με την «wolfsburger-nachrichten» «ο Βιεϊρίνια συνεχίζει να είναι σε επαφή με τον ΠΑΟΚ».

Η νέα αναφορά και ένα ακόμη στοιχείο, που παραθέτουν σήμερα από τη Γερμανία, δε σημαίνει πως το θέμα της επιστροφής του 31χρονου Πορτογάλου παραμένει στην πρώτη γραμμή των μεταγραφικών υποθέσεων των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Χαρακτηρίζεται και συνεχίζει να είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και ίσως να είναι η τελευταία κίνηση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή οι βασικοί μεταγραφικοί στόχοι παραμένουν άλλοι, καθώς μετά από το φιλικό της Παρασκευής, ο Στανόγεβιτς θα κάνει το «πρώτο ταμείο» για το ρόστερ και τις ανάγκες του.

Ο Σέρβος τεχνικός θα ζητήσει από τον Ιβάν Σαββίδη, στην επαφή που αναμένεται να έχει με τον ιδιοκτήτη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, ένα χαφ, το οποίο θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες μέσους, θα μπορεί να παίξει «box to box», ενώ δεύτερη σημαντική προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός στόπερ, όχι απαραίτητα ο Ιταλός Μπελούσι, που γράφεται ότι είναι κοντά στον ΠΑΟΚ.

Αν γίνουν, λοιπόν, αυτές οι κινήσεις, ενδεχομένως αναχωρήσουν και κάποιοι παίκτες από την ομάδα (πχ. Ουάρντα), τότε μπορεί ο «Δικέφαλος» να επιστρέψει και να ασχοληθεί με την πανάκριβη περίπτωση του Βιεϊρίνια.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...