Οι πρωτιές του Λάκι Τζόουνς

Από inpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (15/7) ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την έναρξη συνεργασίας για μια χρονιά με την Λάκι Τζόουνς. Ο νέος παίκτης του Δικέφαλου εκτός από την συγκινητική του ιστορία (δείτε εδώ), έχει κάνει να επιδείξει κι άλλα σημαντικά κατορθώματα για τα οποία αξίζει να είναι περήφανος.
Πηγή: inpaok.gr
Οι πρωτιές του Λάκι Τζόουνς

0 24χρονος σμολ φόργουορντ αποφοίτησε το 2015 από το κολλέγιο Robert Morris. Στο συγκεκριμένο κολλέγιο έμεινε 4 χρόνια (από το 2011) και μέσα σε αυτά πραγματοποίησε πολλά αξιοθαύμαστα επιτεύγματα.

Αρχικά, ο νεοαποκτηθείς παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο ρέκορντμαν του Robert Morris σε ότι αφορά τα ριμπάουντ. Είναι πρώτος όλων των εποχών στην σχετική λίστα έχοντας συνολικά 846 ριμπάουντ σε 136 αγώνες.

Ο Τζόουνς επίσης, ανήκει σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ στην Βόρεια περιφέρεια των κολλεγίων. Αυτός και άλλοι δύο παίκτες έχουν καταφέρει να έχουν συνολικά 1300 πόντους, 700 ριμπάουντ, 150 ασιστ και 150 κλεψίματα.

Πιο συγκεκριμένα ο Τζόουνς τελείωσε την κολεγιακή του καριέρα με 1642 πόντους, 846 ριμπάουντ, 186 ασίστ και 171 κλεψίματα

Κατέχει ακόμα το ρεκόρ των περισσότερων εύστοχων βολών, καθώς σε ένα παιχνίδι είχε σημειώσει 13/13 βολές, ενώ γενικά σούταρε με 78.9% από την γραμμή της φιλανθρωπίας.

Τέλος, ο νεοαποκτηθείς παίκτης του ΠΑΟΚ διακρίθηκε στη νίκη του Κολλεγίου του σε παιχνίδι του NCAA tournament μετά από 32 χρόνια! Σε εκείνον τον αγώνα ο Αμερικανός παίκτης είχε πετύχει 21 πόντους…

Διαβάστε ακόμη...