Οι αποφάσεις μετά την Ανόρθωση

Από metrosport.gr:Μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση στην Τούμπα αναμένονται οι αποφάσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για τις επόμενες μεταγραφές.
Πηγή: metrosport.gr
Οι αποφάσεις μετά την Ανόρθωση

Είναι φανερό πως οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής θα εξαρτηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό από τα συμπεράσματα τα οποία θα βγάλει ο Στανόγεβιτς μέχρι το τέλος της εβδομάδας που ακολουθεί. Το χθεσινό ματς με τον Άγιαξ ήταν το πρώτο σημαντικό τέστ, όμως ακολουθεί ένα ακόμη πριν από τους επίσημους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ουσιαστικά μετά το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής με αντίπαλο την Ανόρθωση στην Τούμπα, εκεί όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του ΠΑΟΚ στο κοινό του, θα καθοριστούν οι τελικές εξελίξεις.

Ο Στανόγεβιτς σε συνεργασία με τον Λούμπος Μίχελ συζητά καθημερινά για τα θέματα ενίσχυσης. Εχουν καταστρώσει λίστες με παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και άμεσα θα ληφθούν οι αποφάσεις. Ο προπονητής ζήτησε ένα μικρό χρονικό διάστημα για να αξιολογήσει όλους τους παίκτες του, κάτι που έγινε σεβαστό από τον Μίχελ και τη διοίκηση.

Διαβάστε ακόμη...