«Κλωτσάει» ο Ουάρντα

Από paok24.com : Μπορεί ο Αμρ Ουάρντα να συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο τα πειθαρχικά παραπτώματα του Αιγύπτιου τον έχουν μετατοπίσει στην κατηγορία των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.
Πηγή: paok24.com
«Κλωτσάει» ο Ουάρντα

Στον «Δικέφαλο» προσπαθούν να βρουν μία λύση στη συγκεκριμένη υπόθεση, με την πλευρά του παίκτη για την ώρα να... κλωτσάει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, η βελγική Αντβέρπ είναι η ομάδα που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Ουάρντα, στην προσπάθεια της να ενισχυθεί ενόψει της συμμετοχής της στην πρώτη κατηγορία.

Το «ζεστό» και υπαρκτό ενδιαφέρον των Βέλγων προσέκρουσε στη σθεναρή (για την ώρα) αντίσταση του παίκτη, ο οποίος θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και αρνήθηκε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Με το κλίμα στον «Δικέφαλο» για τον Αιγύπτιο να μην είναι καλό, αρχικά για τα πολλά πειθαρχικά του παραπτώματα που αναστάτωσαν την ομάδα, αλλά και για την αδιάλλακτη στάση του στην προσπάθεια να βρεθεί μία λύση για την επόμενη ημέρα της καριέρας του, στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν τις προσπάθειες για να βρεθεί μία λύση.

Διαβάστε ακόμη...