Πουλήθηκαν 600 διαρκείας

Από metrosport.gr : Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται στην ΠΑΕ με αμείωτους ρυθμούς καθώς είναι μεγάλη η δίψα των φιλάθλων για να δούν την ομάδα τη νέα σεζόν
Πηγή: metrosport.gr
Πουλήθηκαν 600 διαρκείας

Η επιθυμία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, αποτυπώνεται από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, τις δύο πρώτες ημέρες διάθεσης.

Εξαιτίας της ποινής των επτά αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, η οποία παρέμεινε, η ΠΑΕ προ ημερών ανακοίνωσε τις νέες μειωμένες τιμές για τα διαρκείας, σε όλες τις θύρες του σταδίου της Τούμπας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε η ΠΑΕ, τις δύο πρώτες ημέρες διατέθηκαν 600 κάρτες διαρκείας σε όλες τις θύρες του γηπέδου. Την πρώτη ημέρα, είχαν πουληθεί 360 διαρκείας (πριν από ένα χρόνο την αντίστοιχη πρώτη ημέρα διάθεσης, είχαν «φύγει» 250 εισιτήρια).

Γενικά διαπιστώνεται μία μεγάλη επιθυμία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ να βρεθούν κοντά στην ομάδα, παρά την εξοντωτική τιμωρία που της επιβλήθηκε, για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών στο Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League.

Θυμίζουμε πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχαν πουληθεί περισσότερα από 11.000 εισιτήρια διαρκείας, σε όλες τις θύρες του γηπέδου. Η εκτίμηση που υπάρχει, είναι πως και την νέα σεζόν ο αριθμός των πωληθέντων διαρκείας θα είναι παρόμοιος με τον αντίστοιχο περσινό, ή ακόμη και μεγαλύτερος. Ο φίλαθλος κόσμος του Δικεφάλου είναι αποφασισμένος να στηρίξει και φέτος τη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...