Υπολογίζει σε Δεληγιαννίδη ο Στανόγεβιτς

Από inpaok.com: Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν την σεζόν 2017-2018 θα πάρει τις ευκαιρίες που ψάχνει εδώ και τόσο καιρό.
Πηγή: inpaok.com
Υπολογίζει σε Δεληγιαννίδη ο Στανόγεβιτς

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως ακραίος αμυντικός έδειξε καλά δείγματα γραφής κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας.

Μάλιστα, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είναι αρκετά ευχαριστημένος από όσα έχει δει έως τώρα και για αυτό το λόγο ο νεαρός αναμένεται πως θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Άξιο αναφοράς είναι πως κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο Σέρβος τεχνικός είχε τετ α τετ με τον 20χρονο παίκτη στο οποίο του τόνισε μεταξύ άλλων πως τον υπολογίζει, αλλά και ότι πρέπει να δουλέψει, καθώς έχει πολύ τάλεντο.

Ο Στανόγεβιτς δείχνει να υπολογίζει τον Δεληγιαννίδης ως δεύτερο δεξιό μπακ πίσω από τον Λέο Μάτος, αφού θεωρεί πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει την ικανότητα να γίνει ένα φουλ μπακ, καθώς έχει τόσο επιθετικά χαρίσματα, όσο και αμυντικά.

Διαβάστε ακόμη...