Ξεχώρισαν Κάνιας και ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Η Marca ετοίμασε ένα αφιέρωμα στους Ισπανούς παίκτες που αγωνίζονται εκτός των συνόρων και κατάφεραν την περασμένη σεζόν να διακριθούν με τις ομάδες τους κερδίζοντας κάποιο τίτλο.
Πηγή: paok24.com
Ξεχώρισαν Κάνιας και ΠΑΟΚ

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα της Marca, η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία το 2010 έφερε μια μαζική φυγή Ισπανών παικτών προς την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Από την μία πλευρά οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές «πέταξαν» από πάνω τους τον... φόβο για το «άγνωστο» του εξωτερικού και από την άλλη πλευρά αρκετοί σύλλογοι άρχισαν να επενδύουν σε παίκτες από την Ιβηρική χερσόνησο.

Η Marca στο αφιέρωμα της ξεχωρίζει τις περιπτώσεις 10 Ισπανών ποδοσφαιριστών ανάμεσα τους και ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, γίνεται ειδική αναφορά στην κατάκτηση του κυπέλλου την περασμένη σεζόν, αλλά και την κατάληψη της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα, ενώ οι συμπατριώτες του δε θα μπορούσαν να ξεχάσουν και το πρώτο γκολ που πέτυχε στην καριέρα του.

Όπως επισημαίνουν έπρεπε να περάσουν 187 επίσημα παιχνίδια μέχρι ο Κάνιας να πετύχει γκολ και για αυτό το λόγο φιλοξενούν και τις δηλώσεις του από το παιχνίδι εκείνης της ημέρας κόντρα στην ΑΕΛ, όταν και ο ίδιος δεν πίστευε ότι τα είχε καταφέρει!

Διαβάστε ακόμη...