Λάκι Τζόουνς: Ένας πραγματικός μαχητής!

Απο paok24.com : Πριν από λίγο η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Λάκι Τζόουνς, ο οποίος θα ντυθεί στα "ασπρόμαυρα".
Πηγή: paok24.com
Λάκι Τζόουνς: Ένας πραγματικός μαχητής!

Ποια είναι η ιδιαίτερη ιστορία που συνοδεύει το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, που στο παρελθόν έχει περάσει και από τον Προμηθέα Πατρών;

Ο 24χρονος Αμερικανός είναι ένας πραγματικός "μαχητής" της ζωής, έχοντας βγει νικητής από μία πολύ δύσκολη "μάχη" μόλις τις πρώτες ημέρες της ζωής του, κάτι που τον σημάδεψε βαθιά, όπως τονίζει κι ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία.

Το όνομα Λάκι (σ.σ τυχερός) μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς πριν συμπληρώσει ένα μήνα ζωής, διαγνώσθηκε με τη νόσο Hirschsprung, η οποία σχετίζεται με το παχύ έντερο κι εμποδίζει την φυσιολογική ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων.

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ο Τζόουνς τα πέρασε μεταξύ νοσοκομείου και σπιτιού, ενώ υποβλήθηκε και σε αρκετές επεμβάσεις, με την οικογένεια του να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Ο Αμερικανός κάθε φορά που καλείται να γυρίσει πίσω και να μιλήσει για όσα έζησε συγκλονίζει, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του στο sdna είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική. Δεν ξέρεις ποτέ τι υπάρχει πίσω από τον καθένα. Για μένα, ο... άνθρωπος εκεί πάνω φρόντισε να βγω ζωντανός. Ήταν μαζί μου σε εκείνη την κατάσταση και μου έμαθε να ζω τα πάντα στο μάξιμουμ. Όταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα. Στο μπάσκετ, για παράδειγμα, θα με δεις να παλεύω για κάθε ριμπάουντ, σε κάθε άμυνα. Γιατί κάθε διεκδίκηση είναι μία στιγμή, μία προσπάθεια, από την οποία εγώ οφείλω να βγάλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γιατί δε θα γυρίσει πίσω.

Όπως είπα, κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική ζωή. Είμαι σίγουρα τυχερός στο ότι έχω ανθρώπους δίπλα μου που με λατρεύουν και που κάνω αυτό που αγαπώ σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν μπορώ να πω όμως πως δεν έχω ζήσει και δύσκολες στιγμές στο μπάσκετ ή ότι δεν έχω υπάρξει άτυχος. Το θέμα όμως είναι να κερδίζεις πάντα κάτι και να αντιμετωπίζεις με χαμόγελα τα στραβά που σου έρχονται".

Διαβάστε ακόμη...