Ζήτησε διορία ο «Στάνο» για τις επόμενες μεταγραφές

Aπό metrosport.gr: Ο Σέρβος κόουτς μίλησε με τον Αμρ Ουάρντα και του εξήγησε τι θέλει από αυτόν, για να διεκδικήσει και πάλι την συμμετοχή του στην ομάδα
Πηγή: metrosport.gr
Ζήτησε διορία ο «Στάνο» για τις επόμενες μεταγραφές

Κυριολεκτικές και σε καμία περίπτωση μεταφορικές δεν ήταν οι δηλώσεις που έκανε χθες το μεσημέρι στην Ολλανδία ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Ο Στανόγεβιτς, όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο σημερινό ρεπορτάζ του metrosport.gr, τόνισε πως μετά την απόκτηση του Ρέϊ και του Μακ, έχει κλείσει ο πρώτος κύκλος της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ.

Στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα δουλέψει με τους ήδη υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Ο Στανόγεβιτς πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας, εκτιμά πως στα επίσημα παιχνίδια θα δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο (για τα δεδομένα της εποχής που διανύουμε) και σε βάθος χρόνου θα αυξήσουν οι παίκτες, ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους.

Ανάλογες – με τις δηλώσεις που έκανε- ήταν και οι τοποθετήσεις του Σέρβου κόουτς, στους επιτελείς του ΠΑΟΚ, ειδικά στον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Στανόγεβιτς τόνισε χαρακτηριστικά πως σε μία εβδομάδα, θα μεταφέρει ολοκληρωμένα τις απόψεις του για τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα και κυρίως σε ποιες θέσεις πρέπει να γίνει η τελική διαδικασία για την ενίσχυση.

Είναι φανερό, μετά από αυτό το τετ α τετ που είχαν οι Μίχελ και Στανόγεβιτς, πως «παγώνουν» προς το παρών τουλάχιστον τα μεταγραφικά, οι εξελίξεις των οποίων μετατίθενται προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να εμφυσήσει στους παίκτες του όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να ανταποκριθούν – ως φαβορί απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ- στις απαιτήσεις των δύο αγώνων. Και ανάλογα με τα συμπεράσματα που θα προκύψουν θα προχωρήσουν και οι διαδικασίες για την περαιτέρω ενίσχυση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...