«Οταν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί, είναι ταυτόχρονα και αουτσάιντερ»

Από metrosport.gr : Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γυμναστής Νίκος Καρύδας
Πηγή: metrosport.gr
«Οταν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί, είναι ταυτόχρονα και αουτσάιντερ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γυμναστής Νίκος Καρύδας και μίλησε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Ολιμπίκ Ντόνετσκ: «Όταν ήμουν εγώ στην Ουκρανία δεν ήταν στην πρώτη κατηγορία, δεν την ήξερα καν την ομάδα. Αυτό δείχνει ότι η αίγλη του ουκρανικού ποδοσφαίρου έχει πέσει λόγω και της εμπόλεμης κατάστασης εκεί. Υπάρχει πρόβλημα στις ομάδες που μετακινούνται λόγω της κατάστασης. Θα την παρομοίαζα σαν την ομάδα που εργαζόμουν εγώ, είναι μια μικρομεσαία ομάδα. Όταν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί, είναι ταυτόχρονα και αουτσάιντερ. Ο ψυχολογικός παράγοντας είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο και το βάρος είναι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανταπεξέλθουν στην πίεση της πρόκρισης. Η φανέλα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και όλα αυτά μπορεί να δημιουργήσουν θετικές και αρνητικές συνέπειες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο: «Εννοείται, οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν υπάρχει κάποια δυναμική σε αυτήν την ομάδα. Προσπαθούν να ενισχυθούν αλλά η αγορά στην Ουκρανία έχει κλείσει και δύσκολα θα καταφέρει να πείσει καλούς παίκτες να πάνε στην ομάδα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Εχει πέσει το επίπεδο στην Ουκρανία, ήταν τυχερός στην κλήρωση ο ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...